Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Chiuveta din Lemn Masiv și Tec - Design Made in Italy

Chiuvete și chiuvete din lemn pentru baie cu design modern și clasic: bambus, tec sau lemn fosil.

Designul inovator și materialele de înaltă calitate sunt cuvintele cheie ale acestor bazine de designer.

O chiuvetă din lemn de design încalcă regulile chiuvetei ceramice tradiționale, oferind o structură cu vene de farmec natural care recreează o relaxare naturală și plăcută.
Mai mult, multe dintre lavoarele din lemn de design găsite pe Viadurini sunt fabricate manual și, prin urmare, sunt piese unice și exclusive, deoarece nu pot fi produse în serie.
În magazinul nostru online puteți alege chiuveta dvs. exclusivă din lemn de blat într-o formă rotundă, dreptunghiulară sau chiar în forme originale din bambus, lemn de tec sau lemn fosilizat.

Un sfat pentru întreținere? Curățați numai cu apă, nu utilizați produse de înălbitor sau praf sau detergenți chimici.

Alegeți chiuveta de lemn cea mai potrivită pentru baia dvs. și contactați-ne scriind la adresa noastră de e-mail, în chatul corespunzător sau apelându-ne la numărul fix sau whatsapp pe care îl găsiți pe site-ul nostru. Un personal amabil și instruit vă va ajuta în timpul procesului de cumpărare și vă va răspunde solicitărilor de informații.