Ceas Mare de Perete de Design Modern, Vintage și Fabricat în Italia

  • Recenzii :
  • : 5,0
Ceas de perete realizate în diferite dimensiuni pentru a satisface fiecare nevoie. Forme clasice (pătrate sau rotunde) și forme originale pentru a da o notă de design unic pereților casei. Ceas mare de perete în stil modern sau vintage pentru un mobilier mereu la modă.
227 Produse
Pagina 1 de 10

Ceas mare de perete ideale pentru orice mediu și stil pentru casă și birou.

În această secțiune vă puteți cufunda într-o selecție largă de ceas de perete de orice formă și stil:
  • Ceasuri de perete adezive : puteți aplica cu ușurință diversele componente urmând instrucțiunile atașate.
  • Ceasuri mari de perete : dacă aveți tavane înalte sau doriți să dați personalitate unui perete gol.
  • Ceasuri de perete pătrate , reinterpretarea unui clasic.
  • Ceasuri de perete rotunde sau ovale , vă putem uimi cu creații niciodată văzute.
  • Ceasuri de perete designer , modelele cu mai multă personalitate.
  • Ceasuri de perete moderne , cele mai geometrice forme și cele mai la modă materiale.
  • Ceasuri de perete vintage , cu linii clasice și binecunoscute, pentru un stil care nu este niciodată banal și în afara locului.
De la forma tradițională rotundă, la pătrate teșite, de la designul capricios la cel clasic: lumea ceasurilor de atârnat pe perete este cu adevărat nelimitată. Marea varietate de propuneri vă permite să vă gândiți la un ceas diferit pentru fiecare cameră: pe de altă parte, fiecare spațiu din casă are nevoie de propriul ceas, de la bucătărie la sufragerie, de la baie la biroul de acasă și chiar în compania unde lucrezi, unde timpul este important.

De asemenea, din punct de vedere al culorii aveți un câmp deschis: de la clasic modele în negru sau alb, la mai colorate cei sau cu combinații imaginative, de la aur rafinat la verde și cupru. Ceasul de perete poate acționa, de asemenea, ca un element contrastant pentru a oferi un impuls de vitalitate camerei.

Ceasuri de perete roșu pentru camere de zi elegante, culoare lemnă pentru interioare cu o puternică inspirație naturală sau din marmură pentru a insufla o notă de lux: să alegeți cel mai potrivit model, lăsați-vă ghidați de gustul și stilul dumneavoastră.

Pentru fiecare cameră propriul ceas.

Există ceasuri de perete concepute pentru instalații de dormitor, care sunt absolut silențios și mici în dimensiuni, cu culori calde.
Ceasuri de perete pentru bucătărie modernă , aici putem gasi modele si culori infinite, cu siguranță cei cu un număr mare și citirea imediată sunt indicate în cadrul cadrane stilizate si cu linii bine definite și moderne și foarte colorat dacă în schimb este de bucătăria un B&B, un ceas de perete în formă de oală de cafea și ceașcă este perfect. În ceea ce privește ceasurile de perete pentru camera de zi, aici puteți spaționa și alege un produs de dimensiuni mari care decorează un perete mare, folosind forme și culori particulare, adevărate opere de artă sunt cele realizate pe pânză: perete cu ceasuri care oferă posibilitatea de a alege până la 3 zone orare, deci ideale pentru instalațiile de birou sau studio.
Email Newsletter
Newsletter