Gestionarea Informațiilor Personale și Inregistrare

ÎNREGISTRARE
Înregistrarea pentru site-ul este Viadurini.it gratuit.
Pentru a crea un cont clientul trebuie să faceți clic pe „Înregistrare“, completați formularul cu toate informațiile necesare și trimite-l prin intermediul butonului „Trimite“. Clientul va primi prin e-mail de confirmare viadurini.it un care conține acreditările pentru a rula „login“ și care va conține, de asemenea, un link pe care clientul trebuie să faceți clic pentru a finaliza și de a face înregistrarea valabilă și efectivă.

Newsletter - ul poate fi anulat?
În orice moment și fără notificare viadurini.it vă puteți dezabona de la newsletter. Puteți face acest lucru foarte simplu prin butonul de anulare, situat în profilul dvs. sau în partea de jos a fiecărui buletin informativ.

Newsletter - ul poate fi revocată?
Statutul de membru poate fi anulat în orice moment, fără notificare prealabilă. În partea de jos a buletinului veți găsi instrucțiuni pentru anularea abonamentului.

Deconectați -
Du-te la „Conectare“, faceți clic pe „Ați uitat parola“ și urmați pașii.

MEA DATE PERSONALE?
viadurini.it este foarte atent la legile care reglementează protecția datelor cu caracter personal și necesitatea de a le trata în conformitate cu cerințele legislative mai stricte privind protecția aceluiași (Decretul-lege nr. 196/03) SCHENGEN. Mai multe detalii pot fi găsite în politica de confidențialitate.
Pentru a-și exercita drepturile prevăzute de „art. 7 din Codul de confidențialitate, clientul poate contacta următoarele numere:
Design SRL International, Via del Pino 21 Santarcangelo di Romagna info@viadurini.ro.

INVITĂ - vă prietenii pe VIADURINI.IT?
Vom fi foarte fericit dacă doriți să invitați prietenii și familia să schimbe regulile prin furnizarea viadurini.it. Invitarea unui prieten pretinde a fi obținut în prealabil acordul pentru comunicațiile la sesign Internaționale a datelor sale și, în special, adresa de e-mail pentru scopul unic de a permite trimiterea invitației de a înregistra cu noi.
Datele referitoare la adresa de e-mail nu va fi, cu toate acestea, păstrate de International Design după transmiterea de e-mail cu scopul de mai sus.

Intimitatea ta este protejata
Ne asigurăm confidențialitatea absolută și securitatea informațiilor personale.
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro