Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Design și Oglinzi Moderne pentru Baie

Oglinzi de baie cu design modern pentru cele realizate în Italia de calitate - pătrate, rotunde sau dreptunghiulare, dar și ondulate sau fanteziste.

Stilul oglinzii trebuie să fie în concordanță cu decorul mediilor din baie. O oglindă designă din lemn alb tratat și murat este cu siguranță ideală pentru un iubitor romantic, delicat de Shabby Chic. Cele cipi oferte de brand oglinzi speciale din lemn de tec complet manual, ambele decapată de suflet romantic, dar, de asemenea, oglinzi din lemn în țară și stil vintage. Fiecare piesă este unică.
Compania Cipì, pentru cei care preferă un mediu modern și la modă, oferă modele de oglinzi atrăgătoare cu un design neobișnuit și în cele mai variate forme: rotunde, pătrate, dreptunghiulare, poate în metal, aluminiu, alamă și oțel cromat .
Pentru cei care iubesc jocul luminilor și al reflexelor indirecte, puteți evalua modelul cu oglindă reglabilă pentru iluminare, esențială pentru o baie și un design glamour.

Pentru orice informații vă rugăm să ne contactați, suntem disponibili în chat-ul corespunzător sau prin telefon la numărul de pe site-ul nostru web, vom fi bucuroși să auzim și să satisfacem cererile dvs.!