Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Oglinzi baie de designer și modern

După un duș, ea are nevoie de dreptul de make-up înainte de a ieși perfect pentru seara noastră. Oglinda de baie este esențială pentru acest lucru și verificați dacă nu ceva din loc. Frumos, elegant și funcțional sunt designer de oglinzi de baie în magazinul nostru online.

Primul pas este de a identifica stilul oglinda intre timp, care trebuie să fie în concordanță cu decorul de camere ale casei. O oglindă de design din lemn alb tratat și decapat este un loc perfect pentru un iubitor de romantic, blând de Shabby Chic. Marca cipi ofera oglinzi speciale din lemn de tec complet manual, atât suflet romantic murat dar , de asemenea , oglinzi din lemn de țară și stil vintage. Fiecare piesă este unică.

De asemenea , compania Cipi, pentru cei care preferă o atmosferă modernă și la modă , oferă modele de oglinzi captivante de design neobișnuit și în diferite forme: rotunde, pătrate, dreptunghiulare, poate din metal, aluminiu, alamă și crom.

Pentru cei care iubesc luminile și reflecții indirecte pot evalua modelul Pozzi Ginori , un lider în " mobilier de baie , cu iluminare cu LED - uri reglabil, indispensabil pentru o baie plin de farmec și designer.

Dacă trebuie să utilizați în fiecare spațiu în magazinul nostru sunt disponibile pentru modelele cu oglinzi laterale de raft incadrate cu finisaj de stejar și de iluminare cu LED-uri interne.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati, vom fi bucuroși să asculte și să satisfacă cererile dvs.!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri