Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

suporturi pentru reviste modern din piele și oțel

Dacă vă place de lectură , dar nu știi niciodată unde să pună toate revistele pentru a alege una dintre numeroasele modele moderne de revista din magazinul nostru online. Datorită unui rack revista la îndemână va fi mai ușor , nu numai pentru a pune în ordine revistele ne place să citesc, cum să aibă o completare a mobilierului decorativ și funcțional. De fapt, datorită materialelor și forme particulare, un anumit raft sunt indispensabile, lângă canapea sau masa în camera de zi .

În magazinul nostru online , puteți găsi rafturi de piele si piele realizate din colectia Viadurini Collection din piele pentru un clasic și exclusiv.

Dacă aveți mai degrabă un mediu modern și vă place accesorii rafinate, poti sa te distrezi alegerea revista de design modern , cele mai potrivite din oțel, metal sau aluminiu. Special, este revista un melc in metal Idea Acasă. Puteți juca în jurul valorii de loc de mai multe culori ale revistei cu linii sinuoase de relief din polietilena linie Colectia Living Viadurini. Pentru cel mai romantic al Mabele roz rack revista sau crema, realizate din scrisori, acesta va fi capabil să se înmoaie traiul ușor.

În mod tradițional, ne gândim la revista de la sol, cele mai comune, dar sunt, de asemenea, montate pe perete modele făcute pentru a fi agățate sau montate pe pereți, poate mai puțin frumoasă decât versiunile de podea, dar ideal pentru cei cu spațiu limitat.

O revista poate fi de ajutor în camera de zi , dar nu numai; în studiu, dormitor, bucatarie si baie. Unii ar putea chiar desirare un rack revista de baie? Mulți place să citesc în acest mediu, în momente de relaxare. Poate, avand la moda reviste, tendință și mobilier astfel încât este întotdeauna la zi!

Distreaza - te alege design - ul de rafturi din cele mai bune mărci italiene artizanale în magazinul nostru de la un discount, pentru un dram de glamour pentru a trai dumneavoastră.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri