Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Corpuri de Iluminat - Plafoniere Moderne - Made in Italy

Plafoniere moderne pentru proiectarea camerei de zi, baie sau dormitor.

Aici puteți găsi idei originale pentru iluminarea mediilor dvs. cu un design minim, dar eficient.

Plafoanele moderne
din această categorie, alese scrupulos de personalul nostru, permit o soluție în care stilul, designul și funcționalitatea sunt combinate într-un mobilier perfect. Sunt concepute pentru cei care doresc o iluminare omogenă chiar și într-o cameră largă, prevăzând o singură compoziție sau o compoziție a mai multor elemente pentru un rezultat optim.
Ideal pentru a da o notă modernă fiecărui mediu datorită designului minim și materialelor folosite, care variază de la cele mai clasice la cele mai inovatoare, cum ar fi metacrilatul sau policarbonatul, garantează o durată bună în timp.

Descoperiți toate propunerile din catalogul nostru online. Un personal bine pregătit vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta în timpul procesului de cumpărare și pentru a vă răspunde la întrebări și îndoieli. Trimiteți-ne un e-mail la adresa noastră de e-mail sau contactați-ne prin telefon, personalul vă va ajuta cu plăcere.