Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Radiatoare Hidraulice - Încălzire la Domiciliu

Radiatoare hidraulice pentru baie și sufragerie realizate în Italia design: putere de la 500 la 3000 w.

Toate modelele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt realizate în Italia de o companie importantă din sectorul care le prezintă exclusiv pentru Viadurini.

Radiatoare de perete pentru sufragerie realizate în formă verticală, cu capac de lemn real, pentru cei care iubesc stilul clasic și natural, cu o copertă sau o decorare în oglindă precum o notă muzicală, pentru cei care doresc o piesă de mobilier elegantă și funcțională. Dar și radiatoare colorate cu linii sinuoase pentru cei care iubesc designul original și modern. De asemenea, sunt realizate din oțel și pot fi personalizate ca mărime și culoare. Suntem siguri că aceste încălzitoare moderne te vor cuceri pe tine și pe oaspeții tăi.

Creează un sistem de încălzire eficient și esențial, cu soluțiile noastre personalizate pentru a obține la maxim caldura dvs. sau pentru a crea un nou sistem economic și de proiectare. Personalul nostru vă stă la dispoziție pentru a vă oferi mai multe informații sau clarificări cu privire la produsele prezentate aici. Nu ezitați să ne contactați pe numărul nostru de telefon sau să ne scrieți pe adresa noastră de e-mail de pe site-ul web.