Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Mese de Cafea de Grădină Scăzut și Înalt de Design Modern - Fabricat în Italia

Mese în aer liber, înalte și joase, pentru grădină sau bar, cu design italian modern, cu materiale fine Made in Italy.

Vara vine, puteți începe să vă bucurați de grădina dvs., savurând o băutură bună și citind o carte. Un element esențial pentru a face această imagine idilică este masa de masă de grădină. Un mobilier esențial, de asemenea, pentru a vă invita prietenii să bea sau să mănânce ceva în grădina dvs.

Obiectul acestui mobilier nu oferă în aer liber doar un stil unic și modern, dar va contribui la realizarea unui mediu primitor. Stilul modern sau clasic nu contează, cel mai important lucru fiind că diferitele materiale folosite ar trebui să fie rezistente în timp. În această secțiune vă oferim o gamă mai largă: tipuri diferite de lemn, cum ar fi tecul, sticla, inclusiv fibra de sticlă, pentru a oferi un aspect elegant grădinii dvs. sau aluminiu pentru a crea o atmosferă de glamour. Avem, de asemenea, mese de cafea economisiți-spațiu pe care îl puteți stivă după utilizare.

Pentru activități precum baruri și restaurante care au un spațiu în aer liber, avem o gamă largă de mese înalte care pot fi combinate cu scaune în aer liber sau mese joase care pot fi combinate cu fotolii în aer liber. Confortul și stilul ideal pentru orice mediu.

Toate produsele sunt rezultatul selecției atente făcute de personalul nostru, liniile de orientare pe care le urmăm în timpul alegerii sunt întotdeauna calitatea, inovația, designul și desigur făcute în Italia! Printre brand puteți găsi: Talenti, Vondom, Myyour și Viadurini in the Garden.