Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Ceas de Perete Vintage - Casă și Birou în Stil Retro din Italia

Ceasuri de perete vintage și retro pentru a fi mobilate cu stilul anilor 50 - 80

A rămâne imun la farmecul stilului vintage devine din ce în ce mai complicat astăzi și este chiar mai complicat prin faptul avem la dispoziție obiecte de mobilier și design care ne permit să călătorim în timpuri îndepărtate. Dacă ați decis să îmbrățișați întoarcerea în trecut, ceasurile de perete vintage pe care urmează să vi le prezentăm vă vor câștiga la prima vedere.

Cele Iubitorii de detaliile retro nu poate ajuta , dar se încadrează în dragoste cu nostalgic ca ceasuri de perete de epocă, care marchează momentul cu un gust al trecutului. Forme ovale, pătrate sau cadran rotund clasic: alegeți modelul care vă place cel mai bine și oferiți întregului mediuun accesoriu romantic.

Toate modelele de ceasuri de perete vintage prezintă o varietate infinită de forme și materiale, pentru a permite oricui să găsească detaliile potrivite pentru casa lor. De obicei din lemn sau fier forjat, puteți găsi, de asemenea, ceasuri de perete vintage din  alamă sau metal, pentru a se adapta oricărui mediu.