Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Scaune Vintage cu Design Retro în Lemn, Fier, Plastic, Piele și Tesătură

Scaune vintage pentru a da o notă de stil retro casei tale italiene de design.

În această secțiune a site-ului nostru web vă prezentăm scaunele în stil vintage, propunerile noastre provin dintr-o selecție atentă pe care personalul nostru a făcut-o pentru dumneavoastră, alegând stilul retro și designul 50 - 60 - 70 - 80 și designul italian rafinat și elegant. Veți găsi modele de design concepute într-o cheie modernă și realizate cu materiale antice și tradiționale, precum piele și piele sau mai moderne, cum ar fi piele ecologică.

Scaunele vintage pentru sala de mese din această categorie sunt produse de cele mai bune mărci italiene din sector special pentru Viadurini și confecționate cu materiale confortabile concepute să reziste în timp, păstrând farmecul și eleganța intacte, disponibile individual sau în seturi de 2.
Veți găsi modele cu spatele neted sau împletit cu sau fără cotiere (acoperite sau nu). Scaune disponibile în diferite culori solide: alb, negru, gri, bej, maro, taupe, roșu, maro închis, colorate sau în carouri, în culori scurte ideale pentru birou, bucătărie, living și în fiecare cameră a casei.

Puteți cumpăra online cu maximă securitate, iar dacă nu găsiți exact ceea ce căutați sau aveți nevoie de mai multe informații, nu ezitați să contactați personalul nostru fără obligație. Vom fi bucuroși să vă ajutăm și să vă ajutăm în achiziția dvs. online.