Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Mese Exterior în Lemn de Tec sau Aluminiu

Mese fixe de grădină din lemn sau aluminiu realizate în Italia: designul celor mai bune mărci pentru calitate, rezistență și material.

Aveți întotdeauna mulți prieteni la prânz sau cină? Îți place să organizezi părinți în grădina ta? Aveți un exterior prea mic și nu știți cum să îl furnizați? Mesele de grădină pe care le puteți găsi în această categorie sunt perfecte pentru dvs.! Veți găsi o gamă largă de dimensiuni și forme pentru a crea cele mai bune în aer liber.

Mesele fixe în aer liber pe care le arătăm sunt diferite în forme, dimensiuni și materiale. Voi, care iubești ușurința oțelului, unite cu miezul solid, modelul cu formă dreptunghiulară
Cu toate acestea, dacă preferați un material sintetic, aveți la dispoziție pentru dvs. mesele Collection Vondom fabricate din polietilenă model alb lăcuit, masa cu marginile rotunjite sau masa specială a Viadurini in the Garden din colecția realizată cu același material din celelalte două dar de mână.

Toate dorințele dumneavoastră vor fi satisfăcute! Nu uităm nici măcar pe cei care preferă mesele de grădină care să le folosească cu scaune moderne. Descoperiți modelele de Vondom realizate din polipropilen negru sau alb!
Ce mai astepti? Este momentul potrivit pentru a vă prezenta grădinii dvs. o frumoasă atingere de design!