Biblioteci moderne, realizat cu lemn vopsit în culori personalizabile

  • Recenzii :
  • : 5,0
136 Produse
Pagina 1 de 6

Biblioteci de design modern, mobile și fixe pentru casă și birou, cele mai bune din stilul Made in Italy.

În această secțiune dedicată bibliotecilor moderne, veți găsi forme neobișnuite, materiale inovatoare, culori vii și noi modele în colecția de Design Viadurini oferite la prețuri reduse pe site-ul nostru. Toate modelele propuse au fost realizate de branduri importante, reprezentând o calitate înaltă realizată în Italia.

Biblioteci de perete sau biblioteci de podea din plexiglas transparent și suprafață solidă cu cele mai variate forme. Forme mai geometrice pentru cei care iubesc linii clasice sau forme originale ca un măr, o frunză sau un pantof pentru cei care doresc să ofere o notă de originalitate mobilierului lor de acasă.
Dar nu numai, noi oferim și biblioteci de perete care seamănă cu picturile. Perfect mobilier pentru camera ta de zi. Sau prin unirea dintre piatra naturala Vicenza si sticla, propunem bibliotecile de perete unice si pretioase realizate de mestesugari calificati care sculpesc manual pietrele acestei pietre, creand un mobilier elegant si unic de designer.

Descoperiți biblioteca modernă care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și dacă aveți nevoie de ajutor în timpul selecției sau achiziționării, nu ezitați să ne contactați prin chatul adecvat sau prin e-mailul nostru.
Personalul nostru va fi bucuros să vă ajute și să vă asiste în timpul achiziției.
Email Newsletter
Newsletter