Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Seminee electrice de perete, proiectate și fabricate în Italia

Visul tau a fost întotdeauna să aibă un șemineu în casa ta, dar îți dai seama că nu există suficient spațiu, nu aveți coș de fum ... atunci cum se face? O soluție frumoasă și funcțională este un design de perete semineu electric!

E „de mare efect pitoresc și poate fi amplasat în zona de relaxare a casei sau lângă masa din sufragerie. Cu siguranță că va crea o atmosfera calda si primitoare si un impact vizual puternic. Linia de seminee oferind eleganta cardul lor atu. Zvelt și rafinat, dar în același timp treaz în colorarea și în tractul sunt soluția optimă pentru a face un perete special. Finalizarea caracteristici tăcere extremă, un efect de foc și jar de realism incredibil și, în unele modele o funcție practică de încălzire în două puteri și un control de la distanță convenabilă furnizate ca standard pentru acționare de la distanță.

Consumul de energie foarte redus de seminee electrice din colecția noastră vă va uimi! Costul mediu de funcționare a consumului estetic este egal cu 4 euro cenți pe oră.
Este , de fapt , de seminee electrice care să profite de spray de apă pentru a crea efectul de flacără și fum, dar este nevoie de foarte puțină apă: cu un litru este posibil să se alimenteze șemineu timp de 12 ore.

Selecția de seminee electrice ca la Viadurini foc Colectia de perete de apă utilizează o tehnologie rafinată și exclusivă, care permite o flacără de un realism incredibil: efectul tridimensional este creat prin ultrasunete pentru a crea un jet de apă fin, care este iluminat pentru a crea „flăcări și fum. " Acest lucru, combinat cu lemnul și pretind cu un pat de cenușă strălucitoare și spumante, produce un efect care depășește toate așteptările realism într-un incendiu electric.

Nici măcar nu va primi de pe scaun pentru a gestiona funcționarea semineu electric, cu telecomanda la îndemână pentru a seta „efectul de foc și fum. Flacăra va va da o căldură imediată, care nu te va face absolut regreta alegerea făcută.

Fi uimit de gama larga de seminee electrice de perete pe site-ul nostru, veți găsi atât de multe modele de la unul potrivit pentru casa ta.
 

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri