Seminee Electrice Montate pe Perete - Proiectate și Fabricate în Italia

1 Produs
Viadurini Fire Design
Lei 9.626,50 Lei 12.033,13  - 20%

Șemineu electric montat pe perete - Încălzire proiectată și dezvoltată de artizanii made in Italy.

Are un efect scenic deosebit și poate fi amplasat în zona de relaxare a casei sau în vecinătatea mesei din sufragerie. Cu siguranță, va crea o atmosferă caldă și primitoare, cu un impact estetic puternic.

Linia de șeminee electrice de perete face din eleganță cartea lor câștigătoare. Zvelta si rafinata, dar in acelasi timp sobra in culori si in intindere sunt solutia optima pentru a face un zid special. Caracteristicile sunt completate printr-o tăcere extremă, un efect de foc și de îmbrăcăminte de un realism incredibil și, în unele modele, o funcție de încălzire practică cu două puteri și o telecomandă la îndemână furnizată ca standard pentru funcționarea de la distanță.
De remarcat sunt și consumul foarte redus de energie al șemineelor din colecția noastră.
De fapt, sunt șeminee electrice care profită de apa nebulizată pentru a crea efectul de flacără și fum, dar este nevoie de foarte puțină apă: cu un litru este posibil să alimentați șemineul timp de 12 ore.

Lăsați-vă uimiți de opțiunea largă de șeminee electrice suspendate pe perete pe site-ul nostru, veți găsi multe modele, inclusiv cea potrivită pentru casa dvs.
Personalul nostru vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta în timpul achiziției și pentru a vă răspunde la întrebările despre produsele de pe site-ul nostru prin intermediul adresei noastre de e-mail și a chatului corespunzător din partea de jos a paginii.
Email Newsletter
Newsletter