Seminee Electrice cu Podea - Design Italian

4 Produse
Viadurini Fire Design
Lei 16.612,45 Lei 20.765,59  - 20%
Viadurini Fire Design
Lei 13.577,55 Lei 16.971,90  - 20%
Viadurini Fire Design
Lei 12.516,68 Lei 15.645,85  - 20%
Viadurini Fire Design
Lei 9.100,92 Lei 11.376,13  - 20%

Seminee electrice cu podea cu apă pentru a furniza o casă de proiectare: încălzire produsă și proiectată de artizani italieni

Aceste șeminee îți vor permite să-ți amenajezi camera de zi cu un obiect de design modern capabil să creeze o atmosferă specială în casa ta.

Șemineele electrice de podea sunt foarte solicitate, deoarece au linii esențiale și moderne, care se amestecă cu geometriile din oțel inoxidabil cu sticlă temperată și arta manuală a variațiilor din ceramica fină. O atingere de glamour pentru o casă rafinată și elegantă.
În plus, consumul de energie extrem de redus îl face un produs foarte interesant. Costul mediu pentru operarea estetică este de 4 centi euro pe oră. Mai mult, deși folosesc vaporii de apă pentru a recrea flăcările și efectul fumului de un realism incredibil, ei consumă foarte puțin: cu un litru de apă de la robinet, putem alimenta șemineul timp de 12 ore.

Lăsați-vă uimiți de numeroasele produse ale liniei Fuoco Viadurini Collection, veți găsi multe modele și acoperiri ale șemineelor electrice independente. Cumpărați toate produsele noastre online și dacă aveți nevoie de asistență, nu ezitați să contactați personalul nostru prin adresa de e-mail și numărul de telefon de pe site-ul nostru. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu achiziția dvs. și să vă răspundem la întrebări.
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro