Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Biblioteci modulare, din lemn și metal pentru a vă aduce locuința

Biblioteci modulare de design italian din lemn sau metal.

Această secțiune de biblioteci modulare este ideală pentru cei cărora le place să schimbe și să personalizeze decorarea casei. De fapt, ele permit crearea de compoziții originale, mari sau mici, din perete sau din pământ. Descoperiți colecția online la prețuri reduse ale bibliotecilor modulare de designer și lăsați-vă imaginația!
Propunerile lui Viadurini sunt toate realizate în Italia și artizanale.

Marca italiană de la Le Zie di Milano a creat Zia Babele, un sistem modular interesant din lemn masiv de stejar, potrivit pentru orice mediu. Bibliotecile din colecția Zia Babele constau dintr-un sistem modular care se dezvoltă în 3 soluții de izolare, vârfuri, caste, turnuri, fiecare fiind compus din module ușor de asamblat fără instrumente și personalizabile cu accesorii în diferite culori și funcții. Începând cu modulul de bază pot fi stivuite până la 6 unități, creând turnuri de diferite înălțimi sau formând castele 3D cu soluții de mobilier fără sfârșit.

Contactați-ne prin chat-ul dedicat sau adresa noastră de e-mail pentru a alege biblioteca modulară care se potrivește cel mai bine casei dvs. Personalul nostru vă va răspunde la întrebări și vă va ajuta să achiziționați mobilierul dvs. de designer, chiar creând citate personalizate la cerere.