Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Design Biblioteci modular din lemn sau metal

Pentru cei cărora le place să personalizeze casele lor în fiecare aspect, biblioteci sunt ideale. Acestea vă permit să creați compoziții originale, mari sau mici, perete sau podea. Descoperiți colecția online la o reducere de biblioteci modulare și să dea frâu liber imaginației ta!
Propunerile Viadurini sunt făcute în Italia și lucrate manual.

Marca italian Le Zie Milano conceput Zia Babel, un sistem modular interesant din stejar masiv, proiectat pentru camera de zi și potrivite pentru orice mediu. Bibliotecile modulare ale liniei Zia Babel sunt constituite dintr-un sistem modular, care se dezvoltă în soluții 3 de izolare, blaturi de filare, turnuri și castele, fiecare dintre care este compus din module ușor de asamblat fără unelte și personalizate cu accesorii în culori diferite și funcții. Pornind de la modulul de bază pot fi stivuite până la 6 elemente, crearea de turnuri de diferite înălțimi, sau prin formarea în spațiu 3D în castele cu soluții de mobilare fără sfârșit.

Propune un design Interlocking bibliotecă modulară SACSA de perete, prin care se pot crea compozitii interesante cu funcționalitate și stil pentru a decora peretii. Acesta este de asemenea proiectat și construit în întregime în Italia.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri