Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Radiatoare de Design pentru Baie și Sufragerie - Made in Italy

Cele mai bune radiatoare cu un design modern și original și încălzitoare de prosop: încălziți casa sau baia cu mobilierul potrivit.

Aceste radiatoare sunt perfecte pentru a-ți decora zona de zi sau baia cu o notă de stil unic, precum și funcționale pentru încălzirea casei tale.

În catalogul nostru există multe modele de radiatoare de design:
  • tubulare care creează forme originale,
  • formă dreptunghiulară personalizabilă în culori,
  • cu capac din lemn sau oglindă.
Aceste radiatoare sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi oțelul inoxidabil și aluminiu.

De asemenea, sunt personalizabile în ceea ce privește dimensiunile, culorile și finisajele copertinelor. Acestea sunt realizate cu ampatament reglabil, astfel încât să puteți utiliza găurile existente ale șinei de prosoape încălzite sau a încălzitorului de prosoape.

Aici veți găsi cele mai bune mărci de radiatoare pentru a vă garanta un produs fabricat în Italia, printre propunerile noastre: Scirocco, Xò by Metalform și Viadurini Design Radiators.

Alege modelul care reflectă cel mai bine gusturile tale și care se potrivește cel mai bine decorului tău de casă. Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau pentru a obține o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați. Găsiți personalul nostru disponibil la adresa de e-mail și la numărul de telefon de pe site-ul nostru web sau prin chat-ul corespunzător.