Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Șezlong-în aer liber și grădină design modern

Vara este la noi. Vă puteți imagina deja în stațiunea dumneavoastră de a se bucura de relaxare dreapta pe care o meriti? În cazul în care răspunsul este da, și ești norocos să aibă o grădină frumoasă sau o terasă, știu că puteți începe să se relaxeze, chiar acum. Cum?

Prin alegerea confortul unui sezlong de design de gradina pentru a se potrivi în aer liber dumneavoastră.

Chaise longue este practic pentru ușurința de transport, dar, de asemenea, ca o canapea confortabilă grădină. Chaise longue este un tratament pentru corpul tau. Șerpuit spate si perne moi va face să vă simțiți în vacanță. Materialele sunt multe, din lemn de tec, banane, rattan, rattan poli, stofa, aluminiu, rășină.

Pentru cei care doresc să economisi spațiu , puteți alege între mai multe modele de scaune pliante, reglabile și pot fi stivuite.

Pentru cei cu un spațiu mai mare se poate concentra pe design în stilul pe care majoritatea prefera; epocă, modern, etnic, clasic, shabby chic, țară și retro.

Aici puteți găsi nici o soluție și culoarea preferată, toate produsele prezentate în catalog sunt realizate din materiale de calitate superioară, și sunt rezultatul de selecție atentă făcută de personalul nostru care are întotdeauna un ochi pentru proiectare.

Amintiți-vă că pentru orice îndoială, suntem la dispoziția dumneavoastră. Va fi o plăcere pentru noi , pentru a vă ajuta să alegeți Șezlong în aer liber sau în pat grădină în stil clasic , modern sau care este potrivit pentru tine!

Descoperiți ofertele noastre și cumpără on-line design-ul modern Șezlong visurilor tale!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri