Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Sezlonguri Gradina - Stil Modern pentru Exterior

Sezlonguri exterior pentru grădină sau piscină. Designul modern și luxul italian se reunesc pentru paturi pliabile, stivuibile sau fixe.

Această secțiune a site-ului nostru este dedicată prezentării șezlongului de grădină, un mobilier care nu poate lipsi în grădina dvs. și care vă va oferi momente dulci de relaxare.

Sezlonguri este o cârpă pentru corpul tău. Șorțurile spate și perne moi vă vor face să vă simțiți că sunteți în vacanță. Materialele cu care sunt confecționate sunt multe, lejer de lemn din lemn de tec pentru a da o notă clasică exteriorului dvs., din aluminiu, cu o căptușeală moale în perne pentru un mobilier ușor și un design modern și polietilenă pentru cei care iubesc mobilierul colorat și original.
De asemenea, printre modelele pe care le oferim veți găsi un leagăn ușor de pliabil și se poate pune în balon pentru cei care doresc să-și optimizeze spațiile și scaunul reglabil, care vă va oferi o poziție perfectă pentru relaxare. Cu noi găsiți soluția și culoarea pe care o preferați, toate produsele prezentate în catalog sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt rezultatul unei selecții atent realizate de personalul nostru, care are întotdeauna un ochi de design.

Ține minte că, pentru orice îndoială, ne găsești la dispoziție. Va fi o plăcere să vă ajutăm să alegeți șezlongul în aer liber sau patul de grădină în stilul modern sau clasic, potrivit pentru dvs.! Descoperiți ofertele noastre și cumpărați modernul șezlong de design al viselor dvs. online