Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Iluminat - Candelabre Vintage

Candelabre vintage din cristal, fier forjat, lemn și ceramică pentru camerele casei tale și un iluminat realizat în Italia.

Această secțiune a site-ului nostru este dedicată candelabrelor vintage disponibile în catalog.
Aici puteți găsi cu siguranță soluția perfectă pentru nevoia dvs. de un iluminat unic și neobișnuit.

Fiecare candelabru din această categorie a fost atent ales de personalul nostru pentru a garanta cele mai bune idei potrivite pentru orice fel sau mediu și mobilier. Caracterizat de materiale de înaltă calitate, precum ceramică și lemn, dar și fier și alamă, puteți fi sigur că cumpărați o piesă de mobilier cu o durată bună, fără a renunța la stil.
Soluțiile noastre vintage de vânzare online sunt perfecte pentru a furniza mediul retrò în conformitate cu stilul casei tale, dar sunt potrivite și pentru camerele moderne care să ofere o notă neașteptată care să atragă atenția.

Nu exitați să contactați personalul nostru pentru orice informații sau îndoieli și lăsați-ne să vă ghidăm în timpul achiziționării candelabrului vintage. Cu doar câteva clicuri, veți primi direct acasă o piesă fantastică de mobilier care va înălța mobilierul casei voastre.