Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Suport de Lemne Metalic pentru Interior și Exterior - Made in Italy

Suport de lemne de foc metalic pentru șemineu cu design meșteresc italian

Suporturile noastre de lemn de foc de șemineu proiectate din fier sau oțel vopsit, fabricate 100% în Italia, acoperite cu pulbere cu vopsea non-toxică de înaltă calitate, sunt proiectate și construite pentru a rezista în timp și vreme. prin urmare, pot fi utilizate atât în interiorul, cât și în afara caselor voastre.

În catalogul nostru puteți găsi un suport pentru lemn de foc înalt, cu decorațiuni pe față, precum cel al unui copac sau al unei lalele, lemn de foc cu oțel scăzut, cu linii pătrate disponibile și cu laturile pereților de sticlă transparente și pentru cei care iubesc originalitatea și își doresc un lemn de foc de perete titular, propunerea noastră este un suport pentru lemn de foc hexagonal.
Toate produsele oferite aici sunt fabricate din materiale de înaltă calitate.

Alegeți cele mai potrivite nevoilor dvs. și, dacă aveți nevoie de mai multe informații sau de o ofertă personalizată, nu ezitați să ne contactați. Personalul nostru va fi fericit să vă ajute să alegeți modelul potrivit pentru dvs. și să vă asiste pe tot parcursul procesului de cumpărare.