Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Coat moderne, design-pământ

Credeți că umeraș nu mai este la modă? Nimic nu ar putea fi mai greșit! Nu puteți trece cu vederea intrarea casei ca acesta este un punct strategic care nu merge în observate. Este cuier de proiectare este un supliment foarte important , care este nu numai practic pentru sprijinirea jachete, paltoane și pungi, așa cum este la modă.

Pentru cei care au un spațiu pentru această completare, se poate evalua un strat de sol; mai robust și mai mare decât Umerașe de perete .

In magazinul nostru online puteti gasi o multime de modele de haine de designer de la sol potrivit pentru medii atât clasice cât și tradiționale și pentru cele moderne. Design -ul elegant al modelelor de podea cuier din lemn sunt excelente pentru o casa clasica, de epocă și ponosit. In timp ce formele cele mai specifice de cuier din metal îndeplinesc mai multe setări moderne și minimalist.

Colectia Viadurini Living oferă de asemenea un design strat de ochi-prinderea de culoare alb din polietilenă fascinant, în relief negru, portocaliu, verde sau violet pentru a decora cu intrare dumneavoastră plin de farmec.

Unic și irepetabil este " de Cipi umerașe din lemn de tec birmanez Massello , derivate direct din trunchiuri de copaci din lemn de tec. Ideal pentru mobilarea o baie spațioasă și elegantă.

Fi uimit de multe modele și prețurile cele mai bune cârlige și umerase la preț redus pentru a fi selectat pentru tine pe pământ, capabil de a decora cu gust entryway sau de viață ta!