Plăți Securizate 100% - Garanție Produs

PLĂȚI SECURE 100%

Siguranța este o prioritate pentru viadurini, astfel încât informațiile dvs. vor fi criptate. Toate plățile vor fi procesate printr - o conexiune sigură la server la server folosind protocolul SSL (Secure Sockets Layer) cu criptare pe 128 de biți și protocolul VERISIGN.

Care sunt metodele de plată disponibile?

Viadurini oferă multe opțiuni de plată și vă permite să utilizați carduri de credit. Va oferim posibilitatea de a plăti în mod convenabil cu:
Card de credit
• Card
de debit preplatit
• Transfer bancar
• PayPal

În cazul plății prin card de credit, vom dori să aibă la îndemână codul SecureCode pentru a accelera achiziția.

E „poate alege metoda de plată în timpul procesului de comanda?

Trebuie să selectați diferitele plăți înainte de cumpărare. Plățile efectuate prin card de credit vor fi validate de către ambele viadurini, atât de către emitentul cardului, în scopul de a proteja siguranța și pentru a preveni frauda.
E „poate , de asemenea , plata prin transfer bancar sau prin furnizarea de o copie a chitanței de depunere la info@viadurini.ro sau printr - un cont Paypal.
Vă rugăm să rețineți că puteți trimite bunurile numai după verificarea, primirea efectivă a banilor.

GARANȚIE

Produsele achiziționate de pe Viadurini vin cu o garanție de 24 luni

Viadurini.it și / sau parteneri producători reprezentați, în ceea ce privește produsele achiziționate de către client, au garanția legală de conformitate cu termenii și condițiile prevăzute la articolele. 128 și următoarele. din Codul Consumatorului conform art. 6 din Condițiile generale de vânzare.
Drepturile acestei garanții vor fi puse în aplicare în cazul în care produsele au fost utilizate în mod corect, respectând instrucțiunile incluse, precum și utilizarea prevăzută, pe baza prezentării facturii de către client. Costurile legate de returnarea produselor pentru perioada efectului de garanție vor fi suportate de viadurini.it și / sau de producători partenere.

De produs originalitate Garanție
Viadurini.it are relații privilegiate cu branduri / designeri / artizani. Fiecare produs este garantat, original și de foarte multe ori este produs exclusiv numai pentru clienții noștri.

Produsele achiziționate de pe viadurini vin cu garantie?
International Design SRL Via del Pino 21, Cod poștal 47822 Santarcangelo di Romagna (RN) CF e PI: 04187360401. REA RN 329370, care deține site-ul www.viadurini.ro. Va garantam cea mai mare seriozitate și fiabilitate în sprijinirea achiziționarea, gestionarea comenzilor și a se întoarce, în ceea ce privește timpul de livrare comunicate pe site. Dacă întâlniți orice evenimente neprevăzute cu noi, vei fi întotdeauna notificat. Pentru mai multe informații despre viadurini.it utilizează info@viadurini.it ro e-mail.
Email Newsletter
Newsletter