Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Mese de grădină și de design exterior extensibil

Vara este peste noi și avem o mare dorință de a invita mai mulți prieteni pentru o cină plăcută în grădina noastră bine îngrijită sau un aperitiv revigorant pe terasă. Soluția perfectă? O grădină practică de masă extensibilă! Cu ajutorul extensiilor părți confortabile sau de suprafață detașabile a tabelelor de extensie de grădină poate găzdui , de asemenea , oaspeții neașteptate.

Într-o clipită de cotitură masa ta pentru o utilizare perfectă în aer liber.

Cele mai frecvent utilizate materiale pentru a realiza tabele extensibile în aer liber sunt diferite, dar cele mai comune sunt din plastic, lemn, aluminiu și fier. Pentru un efect de epocă, clasic sau elegant chabby materialul cel mai potrivit, dar , de asemenea , ceea ce este lemnul cel mai valoros, tratat special pentru „exterior, astfel încât să se mențină luciul și calitatea sa de-a lungul timpului. De fapt, mesele din lemn de tec sunt printre cele mai rezistente și potrivite pentru utilizarea în aer liber, precum și ca fiind foarte elegant.

Pentru cei care preferă o soluție mai practică și ușor pot alege între mai multe tipuri de mese din plastic sau rășină extensibil. O alegere care va dura intactă timp de mai mulți ani și nu are nevoie de măsuri speciale de precauție. Pentru cei care doresc să dea o margine modernă , chiar și în aer liber și în schimb are o terasă, curte sau verandă pot alege , de asemenea , o masă de extensie din fier forjat cu sticla de top.

Exclusiv are un aluminiu extensibil de masă sau de fier, deoarece va da atmosfera de vis dvs. în aer liber.
Dacă vă place de design ca noi, alegerea va cădea cu siguranță pe o masă în aer liber din aluminiu , ca și cea a Talente , de brand italian cunoscut pentru produsele de design de înaltă calitate externă

Aici puteți găsi nici o soluție preferată, toate produsele prezentate în catalog sunt realizate din materiale de calitate superioară, și sunt rezultatul de selecție atentă făcută de personalul nostru. Amintiți-vă că pentru orice îndoială, suntem la dispoziția dumneavoastră.

Va fi o plăcere pentru noi, pentru a vă ajuta să selectați masa din grădină sau terasă modern sau clasic, extensibil, care este potrivit pentru tine!

Descoperiți ofertele noastre și cumpără on-line în condiții de siguranță masa extensibil grădina visurilor tale!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri