Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Masa de Gradina Extensibila de Design Italian

Mese extensibile de grădină pentru lux făcute în Italia: design modern și vintage pentru exteriorul tău.

Vara vine și aduce cu ea dorința de a organiza o mulțime de mese frumoase cu prietenii noștri în atmosfera elegantă a grădinii noastre sau o oră fericită fericită pe terasă. Ce nu poate lipsi în afară? O masă de grădină practică de extindere! Datorită frunzelor confortabile de la ambele părți sau până la suprafețele extractibile, va fi ușor și rapid să adăugați un loc la masă pentru a primi și oaspeții neașteptate.

Materialele folosite mai mult pentru a realiza mesele exterioare extensibile sunt diferite, dar cele mai multe commons sunt din plastic, lemn, aluminiu și fier. Dacă doriți un efect elegant, clasic sau șocant, cel mai bun material, dar și cel mai prețios și mai elegant este lemnul de tec. Este tratat în mod special pentru exterior, pentru a-și menține luciul și calitatea în timp. Aflați masa de extindere Domino de Talenti cu o structură din aluminiu și lemn de lemn de top din lemn de tec. Nu este o coincidență faptul că aceste mese cu lemn de tec sunt printre cele mai rezistente pentru o utilizare în aer liber. Un alt exemplu este Link masă de la Varaschin cu picioarele din lemn de tec și partea superioară HPL potrivită pentru interior și exterior.

Pentru cine preferă o practică și o soluție mai ușoară, puteți alege între cele mai multe tipuri de mese de grădină din plastic sau rășină. Această alegere va fi intactă de foarte mulți ani și nu necesită precauții speciale. În cele din urmă, pentru un efect modern, puteți alege și o masă de extindere făcută din aluminiu vopsită cu sticlă călită top ca tablele Maiorca de Talenti. Alternativ, dacă vă place o masă cu un design versatil, cu o structură din oțel inoxidabil, nu puteți pierde masa personalizată Link de Varaschin sau Patch fermecător de Talenti.

Vino să ne cunoaștem ofertele noastre și să cumpărăm în siguranță pe site-ul nostru extinderea mesei de grădină pe care ați visat-o mereu!