Oglinda Vintage - Stil Retro în Lemn și Metal

46 Produse
Pagina 1 de 2

Oglinzi vintage deoparte pentru o notă de stil retro și clasic făcut în Italia

Vrei să ai un element nou, original și inovator pentru dormitorul tău, dar, în același timp, dă-i un gust retro ? Suntem siguri că aceste oglinzi vintage vă vor mulțumi.

Utilizarea oglinzilor vintage poate fi un mare succes. În cazul oglinzilor vintage , ele ajută la reînvierea atmosferei, dând dinamism fiecărei camere .

Oglinda vintage nu poate lipsi într-un  dormitor  sau într-o cameră; ne stabilim în fiecare zi privind în oglindă. Motiv care îl face un element protagonist ca și celelalte mobilier prezente.

De vreme ce vrem să dăm 
eleganța oglinzii pentru a o face vedeta, este esențial să o instalați într-un loc central unde se observă: trebuie să fie un element de atracție .

Trebuie să ne amintim, de asemenea, că pe lângă funcția sa decorativă , este un element pe care îl folosim în fiecare zi pentru a ne observa pe noi înșine.

Locurile principale pentru a plasa o oglindă vintage în camera ta:
  • Față de pat: are simetrie cu patul. Aici păstrează echilibrul camerei în simetrie cu patul și rămâne un element atractiv.
  • Într-un perete lateral: în orice perete lateral; capătă importanță ca element decorativ în acest domeniu.
Orice nuanță se poate traduce într-un concept vintage : totul depinde de modul în care este lucrat materialul, de design, precum și de forma obiectului în sine.
Email Newsletter
Newsletter