Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Canapea Gradina de Design Italian

Canapele exterioare pentru terasă sau grădină cu un stil modern sau design vintage clasic, realizate cu materiale de lux.

Canapea de grădină este o necesitate, esențială pentru a vă bucura de momente de relaxare în casă. Puteți alege canapeaua în funcție de gusturile și stilul dvs. Canapele de 2 sau 3 locuri, de la clasic la modern, de la stilul vintage la cel industrial, de la țară până la provencală, fiecare dintre ele putând să facă din grădină sau terasă unice.

Materialele folosite pentru canapele de gradina sunt multe, cele mai potrivite pentru cei care doresc sa foloseasca materiale naturale, in stil vintage sau clasic sunt canapele din lemn de gradina. Din canapelele în aer liber există multe tipuri, tratate special pentru a rezista problemelor meteorologice nefavorabile și climatice. Iroko, un tip de lemn african foarte potrivit pentru rezistența sa la exterior, lemn de tec, un lemn foarte prețios, originar din sudul și sud-estul Asiei, fiind în mod obișnuit o componentă a pădurilor asiatice tropicale și subtropicale. Rattanul este adesea ales pentru că este un material rezistent, dar în același timp căutat, precum și impermeabil și ușor.
Pentru cei care iubesc un stil modern, o canapea din fier sau aluminiu va fi perfectă, transformându-vă grădina într-un refugiu de pace cu o atmosferă de basm. Pentru forma și culoarea este tot ceea ce se bazează pe gustul dvs. personal plus perne vor fi acolo și mai mult canapea va fi confortabil!

Cu noi găsiți soluția și culoarea pe care o preferați, toate produsele prezentate în catalog sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt rezultatul unei selecții atent realizate de personalul nostru.
Ține minte că, pentru orice îndoială, ne găsești la dispoziție. Va fi o plăcere să vă ajutăm să alegeți canapeaua modernă sau clasică în aer liber, potrivită pentru dvs.! Descoperiți ofertele noastre și cumpărați online canapeaua de grădină a designului modern al viselor dvs.!