Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Taburete de Bucătărie Vintage - Scaune Ideale Pentru Relaxare și Confort

Scaune de bucătărie vintageScaune de bucătărie vintage, pentru a recrea stilul de design industrial sau rustic din anii 50, 60, 70 și 80 în anii trecuți.

Vrei să recreezi bucătăriile clasice sau camerele de zi din anii 50 - 80? Această secțiune este pentru dumneavoastră... scaunele au fost întotdeauna punctul culminant atât al bucătăriei, cât și al camerei de zi, puteți lua masa confortabil așezat pe un taburet din lemn, metal, țesătură sau piele, reglați-l la înălțimea dorită și odată terminată îl puteți închide și stiva împreună cu celelalte.

Ideal pentru a recrea acea atmosferă de aperitiv în camera de zi în timp ce vizionați televizor, confortul și relaxarea produselor made in Italy la un preț avantajos.

Puteți contacta serviciul nostru de asistență pentru personalizarea comenzii dvs. și pentru a vă urmări pas cu pas cu sfaturi și soluții care satisfac achiziția și experiența dvs. pe site-ul nostru de e-commerce.