Mobila TV, realizate în lemn, piatră și sticlă fabricate în Italia

94 Produse
Viadurini Living
Lei 13.091,46
Pretul anterior: Lei 13.091,46
Viadurini Living
Lei 13.237,01
Pretul anterior: Lei 13.237,01
Pagina 1 de 4

Dulap TV cu design modern pentru camera de zi: pivotant, perete, colț și cu roți pentru fiecare nevoie.

Ați decis să cumpărați un nou televizor, dar nu aveți o bucată de mobilier potrivită pentru camera dvs. de zi pentru ao pune? Viadurini are soluția doar pentru tine!
Minunate mobila TV cu o gamă largă de forme, design și materiale folosite pentru interiorul colecției Viadurini Living.

Lemnul este un material protagonist folosit în combinație cu metalul pentru un stil modern sau singur, ca și în mobilierul, care este produs cu lemn de brad solid din lemn de brad. O atingere clasică și elegantă pentru zona de living datorită și culorii delicate a acestui articol de mobilier.
Pentru cei care iubesc produse de artizanat unic, nu vă puteți lăsa să scăpați de mobila TV realizate cu piatra prețioasă și veche din Vicenza. O piatră naturală sculptată de meseriași artizani pentru a crea sculpturi unice care, împreună cu ușurința sticlei, vă vor face prețioase sufrageria.

Asta e tot? Te întrebi pe tine însuți, deloc! Ne-am gândit, de asemenea, la oameni care se bucură de un stil mai mic și mai modern pentru casa lor, sfătuindu-i mobila "Mago Double" realizată complet în plexiglas transparent. O notă de modernitate care vă va lăsa pe oaspeți fără cuvinte.
Email Newsletter
Newsletter