Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Corpuri de Iluminat - Lămpi Shabby Chic de Masă

Lampa de masă Shabby chic combină designul în conformitate cu tendințele actuale și stilul și designul italian.

Între toate soluțiile veți găsi cu siguranță cele mai potrivite pentru dvs. și pentru nevoile dvs., combinând o funcționalitate ridicată cu un stil care poate îmbogăți orice fel de masă sau birou.

Propunerile noastre, alese cu grijă de personalul nostru, fac posibilă o iluminare elegantă și chică în ciuda designului retrò care readuce anii trecuți. Între lămpile de masă shabby există opțiuni caracterizate prin designul italian și marca fabricată în Italia care, împreună cu calitatea înaltă a materialului folosit, permit crearea unui produs care va rămâne neschimbat în timp.

Alegeți cea mai potrivită iluminare pentru nevoile și stilul dvs. de mobilier și purtați-vă după stilul și designul lămpilor noastre de masă shabby. Nu doriți să ne contactați prin intermediul formatului dedicat de pe site-ul web, prin e-mail sau prin telefon pentru orice îndoială sau întrebare. Personalul nostru va fi încântat să vă ajute în timpul achiziționării procesului, făcându-l mai ușor și mai rapid.