Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Paturi la Comandă - Made in Italy

Personalizate, făcute în Italia paturi de calitate și design modern sau clasic, cu sau fără depozitare.

Pe Viadurini puteți solicita mobilierul adaptat nevoilor dvs., putem produce pentru dvs. dormitoare pentru copii, plase pentru pat, saltele și paturi personalizate.
Nu degeaba am făcut cel mai mare pat din Italia!

Suntem capabili să creăm paturi simple sau duble pentru adulți și copii cu sau fără depozitare.
Vă putem furniza paturi tapitate, din lemn sau paturi din fier forjat. Toate produsele pot fi personalizate alegând să introduceți sertarul sau recipientul, b cu pistoane cu gaz (pentru a ușura ridicarea acestuia) sau plasa cu ridicare manuală și saltele ergonomice realizate din memorie amovibilă sau anti-acarieni sau latex.

Paturile noastre tapițate personalizate sunt disponibile din țesătură, piele și piele ecologică și pot fi montate ca opțiune:
  • terapia coloristică din spatele capului
  • lumini de curtoazie sub fascia laterală (pentru a facilita coborârea din pat)
Pentru iubitorii de tradiție și clasic, putem furniza paturi din fier forjat, la comandă, de orice culoare (aleasă și de client), oferindu-le accesorii opționale, cum ar fi copertine, dressing sau container. Toate produsele noastre personalizate sunt realizate 100% în Italia.