Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

dormitoare pentru copii, mobilier de baie, rețele, saltele și pat personalizat

Pe Viadurini puteți solicita pentru „mobilier adaptate pentru nevoile dumneavoastra, putem produce pentru tine dormitoare sai, mobilier de baie, rețele, saltele și Măsura twin

Nu pentru nimic nu au atins cel mai mare pat din Italia, desigur, măsura!

saltele Măsura

Noi cream saltele personalizate, spuma de memorie, un material care a apărut în ultimii ani și care sunt produse acum o mare parte din saltele de pe piață. Datorită spumei vascoelastice care compune spuma de memorie, aceste saltele sunt deosebit de confortabile , deoarece acestea se potrivesc la silueta corpului nostru. Acest lucru se datorează milioanelor de microcelule care vă permit să distribui uniform presiunea greutății pe pat. Printre avantajele: luminozitate, non-deformabilitatea, respirabilitate, flexibilitate și silențiozitate sunt alte caracteristici tipice ale unei memorii saltelei.
Uneori nevoile de măsuri speciale provin din nevoi fizice speciale (oamenii inalti, supraponderali, obezi, etc) , sau imobilizat la pat pentru medii specifice (saltele personalizate pentru bărci, rulote, rulote, etc.).

Prin urmare, în cazul în care aveți nevoi speciale în lungime, de saltele personalizate sunt solutia perfecta. Produsele noastre sunt realizate numai cu materiale de înaltă calitate, realizate în Italia și puteți comanda on-line și să le primească la domiciliu.

Rețele personalizate

În plus față de o saltea aveți nevoie de o rețea adaptate , bază suport pentru pat foarte mare. Astfel de rețele, cum ar fi paturi și saltele destinate celor cu nevoi speciale în înălțime sau lățime (deoarece foarte ridicat) sau pentru cei care pur și simplu au un pat foarte mare, confortabile și spațioase.
plasele noastre sunt disponibile în diverse dimensiuni și materiale: lemn sau fier, reglabile, manual sau cu motor.

Măsura twin

Putem face paturi personalizate paturi simple sau duble pentru adulți și copii cu locuințe, pod, ortopedice.

Putem oferi paturi tapițate, lemn, fier forjat, cu un sertar adânc sau containere cu paturi ortopedice ridicarea ortopedice cu pistoane cu gaz (pentru mai ușor de ridicat).

Paturi noastre tapisate adaptate sunt disponibile în material textil, piele și imitație de piele și poate fi montat ca opțiune:
  1. Vezi toate modelele care se află în această categorie
  2. Completați formularul care indică numele patului pe care o alegeți, sau sunati - ne la 0541-623760
  • cromoterapie în spatele tăblia
  • Plafoniera cu LED - uri sub fascia laterală (pentru a facilita coborârea patului)

Pentru iubitorii de tradiție și paturi clasice din fier forjat putem oferi în orice culoare (chiar și la alegerea clientului) adaptate să le furnizeze , la cerere , ca copertine opțional, salon sau depozitare.

Toate produsele noastre personalizate , adaptate sunt 100% realizate în Italia.


 

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri