Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Mese de Luat Masa pentru Bucătărie de Design Modern

Mese pentru bucătărie sau sufragerie ideală pentru casa ta modernă și pentru stilul camerei de luat masa.

Sala de mese este una dintre cele mai importante zone ale casei, din acest motiv are nevoie de un mobilier de calitate și design.
În această secțiune a site-ului nostru veți găsi idei interesante cu privire la mesele de luat masa.

Printre propunerile noastre veți găsi o selecție largă de mese confecționate din materiale de înaltă calitate, diferite una de cealaltă sub formă de mese de sticlă, pentru cei care iubesc eleganța și lejeritatea acestui material, mesele de luat masa din lemn, pentru cei cărora le place să aibă în mobilier de casă care amintește de natură și mese metalice pentru a da o notă de design modern. În catalogul nostru nu lăsăm nimic la voia întâmplării, chiar și formele sunt variate pentru a satisface cele mai diverse nevoi.
Mese dreptunghiulare disponibile în varianta fixă și extensibile, perfecte pentru cei cărora le place să aibă invitați la cină. Un mecanism ușor și rapid vă va permite să vă extindeți masa pentru a organiza mese cu prietenii din casa dvs. Sau mese rotunde cu o formă circulară pentru cei care iubesc o notă originală în zona lor de locuit.
Stil modern sau clasic, realizat în design italian cu materiale prețioase.

Toate produsele prezentate în catalog sunt rezultatul unei selecții atente efectuate de personalul nostru. Nu uitați că, pentru orice îndoială, ne găsiți la dispoziția dvs. Va fi o plăcere pentru noi să vă ajutăm să alegeți bucătăria modernă sau clasică sau masa de luat masa potrivit pentru dvs.!