Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Console Moderne și Clasice din Lemn și Sticlă

Masa de economisire a spațiului consola pentru zona de zi, bucătărie și sufragerie, mobilier funcțional de design modern în sticlă și lemn.

O soluție perfectă pentru cei care doresc să-și amenajeze zona de locuit sau intrarea casei cu un mobilier funcțional și design.

Printre propunerile noastre veți găsi mesele de consolă italiană din materiale de înaltă calitate, cum ar fi lemnul lăsat în culoarea sa naturală sau vopsit în alb sau gri. Pentru cei care iubesc un stil simplu și clasic. Pentru cei cărora le place designul modern există mesele de consolă contemporane realizate din metal încrustate cu lasere, cele cu baza din piatră prețioasă Vicenza și raftul din sticlă și în sfârșit consolele din sticlă și lemn din briccole venețiene.
Fiecare casă are un stil unic și diferit și dorim să putem satisface nevoile tuturor clienților noștri.

Dacă sunteți curioși să descoperiți mesele de consolă, nu uitați să aruncați o privire la secțiunea dedicată meselor de consolă extensibile. O soluție excelentă pentru zona de zi, deoarece acestea pot fi transformate dintr-un raft convenabil pentru a stoca cheile și tot ce este în buzunarele noastre, într-o masă funcțională, pentru a organiza mese cu prietenii și familia.
Pe site-ul nostru web veți găsi o idee pentru fiecare masa de economisire a spațiului din casa dvs.

Grija noastră în alegerea celor mai bune articole de mobilier de pe piață rămâne punctul nostru forte. Pentru orice îndoială sau nelămurire vă rugăm să ne contactați, personalul nostru vă va ajuta cu plăcere în alegerea mesei perfecte pentru consola.