Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Tabelele consola clasica si moderna din lemn si sticla

O cină la lumina lumânărilor sau masa de prânz cu toate rudele? Un raft goleste buzunare sau de masă pentru camera de zi de design? Ideal ar fi să le aibă acasă, de fapt, trebuie! În catalogul nostru veți găsi o mulțime de propuneri cu mese și console extensibil și fixe și un design modern, proiectat pentru casa pe care nu vrea să rateze nimic, care venerează umplut cu mobilier modern, care urmeaza cele mai noi tendinte in design. Pentru fiecare casa un stil unic și diferit, și vrem să fie în măsură să îndeplinească nevoile tuturor clienților noștri.
Fiind capabil de a conta pe un frumos masă extensibil , de exemplu, nu numai că este un complement versatil și convenabil, dar , de asemenea , un element esențial atunci când vine vorba de luat masa. Astfel, putem înconjura familia imediată în timpul duratei săptămânii, și a aduna prietenii și familia pentru prânzuri mari sau evenimente importante la sfârșit de săptămână. Ca să nu mai vorbim de importanța de a avea un panou de sticlă sau lemn de lângă ușa din față, perfect pentru chei, monede și toate acele mici obiecte pe care le sunt în buzunar nu vine doar de la locul de muncă. Practic și confortabil, nu va avea nici un risc de compromitere scumpe masă de sticlă cu obiecte ascuțite aruncate în grabă. O consolă într-adevăr este, prin urmare, ideală, precum și funcțional.
Selecția atentă a celor mai bune articole de mobilier de pe piață nu doresc să o fac chiar dor pentru această categorie. Folosim un personal foarte competent și calificat, capabil de a selecta cele mai bune accesorii pentru acasă și la birou, realizate din materiale de înaltă calitate, care poate dura ani de zile. Fiind capabil de a conta pe aceste garanții este crucială: singura cale prin care se va face o achiziție în condiții de siguranță, ușor și rapid. Doar selectați produsul dorit și a afișa cardul și materiale găsite, culorile disponibile, caracteristicile tehnice și dimensiunea produsului. În cele din urmă, vă dorim masă bună în jurul valorii de una dintre mesele noastre magnifice mese de extensie în compania tuturor celor dragi de la care te iubesc te înconjoară.

Descoperiți ofertele noastre și să cumpere o masă consolă on-line

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri