Consola Mobila Moderne și Clasice din Lemn și Sticlă - Made in Italy

  • Recenzii :
  • Evaluarea Medie : 4,0
Consolă cu un design modern și clasic pentru mobilier funcțional, la modă. Consolă pentru mese extensibile și de intrare realizată din materiale de înaltă calitate.
203 Produse
Viadurini Living
Lei 3.267,95 Lei 3.631,05  - 10%
Viadurini Living
Lei 3.228,63 Lei 3.587,35  - 10%
Viadurini Living
Lei 1.900,45 Lei 2.111,61  - 10%
Viadurini Living
Lei 4.325,20 Lei 4.805,80  - 10%
Viadurini Living
Lei 4.159,18 Lei 4.621,31  - 10%
Viadurini Living
Lei 5.330,05 Lei 5.922,27  - 10%
Viadurini Living
Lei 6.544,61 Lei 7.271,75  - 10%
Viadurini Living
Lei 6.968,38 Lei 7.742,65  - 10%
Viadurini Living
Lei 5.434,90 Lei 6.038,78  - 10%
Viadurini Living
Lei 6.216,94 Lei 6.907,71  - 10%
Viadurini Living
Lei 5.059,16 Lei 5.621,28  - 10%
Viadurini Living
Lei 4.443,15 Lei 4.936,84  - 10%
Pagina 1 de 5

Consolă: mobilier estetic și practic

În lumea designului interior, mesele console ies în evidență ca piese care sunt atât plăcute din punct de vedere estetic, cât și funcționale. La Viadurini, sărbătorim această dualitate oferind o colecție care combină eleganța și versatilitatea.

Fiecare piesă reflectă excelența designului italian, promițând să transforme orice spațiu într-un paradis de lux și confort.

Fie că îmbracă un hol de intrare, completează o cameră de zi sau chiar adaugă un farmec distinctiv dormitorului, mesele noastre console sunt concepute pentru a se potrivi armonios cu stilul tău de viață și spațiul tău, arătând în același timp frumusețea made in Italy.

Descoperiți colecția noastră de mese console

Soluția perfectă pentru cei care doresc să-și amenajeze spațiul de locuit sau intrarea în locuință cu mobilier funcțional și de designer.

Gama noastră de console de intrare este un tribut adus măiestriei italiene și designului inovator. Fiecare consolă, fie că este pentru dormitor, sufragerie sau bucătărie, este o operă de artă în sine.

Consolele pentru dormitor adaugă o notă de rafinament și funcționalitate, creând un spațiu intim și elegant. În camera de zi, consolele de sufragerie devin punctul focal, atrăgând privirea prin designul lor unic și finisajul impecabil. În bucătărie, consolele noastre de bucătărie oferă nu numai spațiu suplimentar de depozitare, ci și un element decorativ distinctiv. Fiecare consolă este atent selectată pentru calitatea, designul și capacitatea sa de a crea un mediu bogat în stil și personalitate. Vizitați selecția noastră de console de intrare pentru a descoperi piese care vă transformă casa într-un spațiu de locuit dinamic și elegant.

Propunerile noastre includ mese console italiene realizate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi lemnul lăsat în culoarea sa naturală sau vopsit în alb sau gri. Pentru cei care iubesc un stil simplu și clasic. Pentru cei care iubesc designul modern, sunt consolele contemporane din metal incrustat cu lasere, cele cu baza din piatra pretioasa de Vicenza si raft din sticla, iar in final consolele din sticla si lemn de briccole venetian.
Fiecare locuință are un stil unic și diferit și ne dorim să putem răspunde nevoilor tuturor clienților noștri.

Dacă sunteți curios despre mesele de consolă, nu uitați să aruncați o privire la secțiunea dedicată meselor de consolă extensibile. O soluție excelentă pentru sufragerie, deoarece pot fi transformate dintr-un raft practic pentru depozitarea cheilor și a tot ce se află în buzunarele noastre într-o masă funcțională pentru găzduirea cinei cu prietenii și familia.

Consolă modernă

Masa de consolă modernă este simbolul eleganței contemporane. La Viadurini, am selectat cu grijă console care întruchipează viitorul designului interior.

Materialele inovatoare precum metalul, oțelul și plexiglasul se combină cu linii curate pentru a crea piese care nu sunt doar mobilier, ci declarații de stil. Consolele noastre metalice, consolele din oțel și consolele din plexiglas oferă o fuziune perfectă între funcționalitate și estetică modernă. Sunt ideale pentru cei care doresc să adauge o notă de modernitate și originalitate spațiului lor, păstrând în același timp o ambianță caldă și primitoare.

Masa consola clasica

În tradiția designului italian, clasica masă consolă reprezintă armonia dintre eleganță și funcționalitate. Noastre consolele clasice, realizate din lemn prețios, sticlă rafinată și marmură nobilă, reflectă o moștenire de măiestrie de neegalat. Consolele din lemn adaugă căldură naturală, consolele din sticlă oferă o notă de ușurință și claritate, în timp ce consolele din marmură evocă un lux atemporal.

Fiecare consolă este proiectată cu atenție pentru a vă completa și îmbogăți spațiul cu farmecul tradițional, rămânând în același timp fidelă calității și excelenței made in Italy.

Mese console extensibile

Inovația se întâlnește cu funcționalitatea în selecția noastră de console extensibile. Aceste piese versatile sunt soluția ideală pentru cei care doresc să își maximizeze spațiul fără a sacrifica stilul. Indiferent dacă aveți nevoie de o masă mică pentru un colț confortabil sau de o suprafață mare pentru distracția oaspeților, noastre consolele extensibile se adaptează fiecărei situații. Cu un mecanism simplu, acestea pot fi transformate, oferind o flexibilitate de neegalat. Aceste console nu sunt doar practice, ci sunt și întruchiparea eleganței și a măiestriei italiene. Descoperiți gama noastră de console extensibile, în care fiecare detaliu a fost gândit pentru a satisface nevoile vieții moderne, adăugând în același timp o notă de sofisticare casei dvs.

Alegerea celui mai bun mobilier de pe piață rămâne punctul nostru forte. Dacă aveți îndoieli sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați și personalul nostru va fi bucuros să vă ajute să alegeți masa consolă perfectă pentru casa dumneavoastră.

Descoperiți catalogul complet online și contactați-ne pentru orice clarificări sau informații de care aveți nevoie. Personalul nostru va fi încântat să vă ghideze prin procesul de cumpărare și să vă ajute să alegeți piesa de mobilier potrivită pentru casa dumneavoastră.
 

Mese Consola

Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro