Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

tabele cu raft ceramica extensibile

Rafturile ceramice se bucură de succes în mai multe domenii de mobilier: din tabele, în partea de sus a bucătării, contoare bar, cu blaturi vanitatea mobilier.

În special, tabelele cu porțelan de top este una dintre cele mai noi tendințe de „industria mobilei de design pentru bucatarie si sala de mese.

Motivele pentru succesul tot mai mare a acestor tabele se datorează mai multor factori, cum ar fi: linii curate și contemporane, tehnologie, inovare continuă și de cercetare.

Faptul ceramic are multe avantaje: este un material foarte rezistent (forfecare, impact, abraziune, zgârieturi, substanțe chimice, raze UV și căldură), ignifug, și este de asemenea impermeabilă la grăsimi și respingător la uleiuri. Este nevoie de nici o grijă specială și este ușor de curățat.

Cele mai multe tabele ceramice disponibile pe piață au un raft este format dintr - un strat de grosimea materialului ceramic de 3 mm grosime aproximativ, cuplat la un strat suport din sticlă, cristal sau MDF cu grosime variabilă ( de la 1 la 3 cm). Cadrele și picioarele tabele sunt de obicei realizate din lemn, aluminiu sau oțel.

Principalii producători de tabele ceramice folosesc diferite terminologii pentru a indica materialele ceramice utilizate pentru raft: sticlă ceramică, Superceramica, Cristalceramica, Laminam® etc.

Sticla ceramică , de exemplu , este un material valoros constând dintr - o placă groasă de sticlă de 1 cm și un strat de 3 mm din ceramică, un material care oferă un efect estetic plăcut, sofisticat și elegant. Arderea la 1200 ° C, face aproape imposibil să zgârie raftul plitei accidental. Tu poți folosi apoi mai sus, cu cuțitele maxime liniște și, de asemenea, plasate pe partea de sus vase de fierbere, fără riscul de compromitere-l.

Pe Viadurini oferim o selecție de mese extensibile cu raft și extensii în ceramică.

Dimensiunile disponibile variază de la 140 la 200 cm, cu prelungiri de la 40 la 50 cm.