Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Chiuvete Baie Moderne pentru Baia dvs. Originală și la Modă

Chiuvete de consolă și chiuvete de design în versiuni de blat sau coloană sau interblocabile pentru baie fabricate în Italia.

Modelele sunt numeroase, precum și materialele utilizate pentru a le produce.

Dacă doriți să creați o baie modernă și cu adevărat originală, în această secțiune puteți găsi idei și propuneri cu adevărat unice. Cele baie chiuvete propuse aici sunt toate realizate din materiale de înaltă calitate și rezistență, au cele mai diverse forme și sunt proiectate pentru acasă moderne și design.
În magazinul nostru online veți găsi modele de chiuvetă pe blat sau chiuvetă suspendată pentru baie și pentru cei care au o baie mare și lavoare duble.

Despre materiale veți găsi ambele chiuvete ceramice, cu un stil mai clasic ,personalizabile în culori, lavoare din piatră pentru cei care iubesc piesele unice și particularitatea pietrei sculptate. Sau chiuvete prețioase din lemn pentru cei care iubesc contactul cu natura. Iar pentru cei care iubesc stilul modern, avem chiuvetă din metal sau chiuvetă din beton.

Dacă v-am intrigat, nu ezitați să ne contactați. Personalul nostru va fi bucuros să vă răspundă la întrebări, să pregătească o ofertă personalizată și să vă ajute pe tot parcursul procesului de cumpărare.