Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Lavoar ceramic cu doua boluri pe structura suport Calvin

Cod: CALVIN+BASE +GRIGLIA
Lei 21.623,96
TVA inclus
Afișează Opțiunile Disponibile:

- +
Măsuri
Chiuvetă: L. P. 120 cm x 42 cm x 49 cm H.
Timpii de livrare
30 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Viadurini Bathroom
Chiuvetă ceramică cu două boluri din ceramică pe structura Calvin
Calvin este un chiuvet frumos de formă dreptunghiulară, cu un design vintage și original, îmbogățit de o frumoasă structură metalică cu grătar.
Fabricat din ceramică albă, în ceea ce privește partea superioară, în timp ce partea inferioară este disponibilă în diferite culori RAL.
Calvin este alcătuit din linii simple și pătrate elegant, care îi conferă un stil unic și elegant.
Structura sa este completă cu grilă și este din metal cu un finisaj cromat. Această frumoasă structură îi conferă lui Calvin o notă de originalitate și un punct luminos creativ.
Compus dintr-un bazin dublu util și funcțional, Calvin se adaptează oricărui tip de mobilier și aduce cu el, pe lângă funcționalitatea excelentă, o notă de creativitate unică de acest gen.
Aduceți o notă de design în casa dvs. și alegeți finisajul părții inferioare a chiuvetei care vi se potrivește cel mai bine!
Lavoar fixat pe perete folosind suporturile furnizate!

IMPORTANT : finisaj inferior al chiuvetei disponibile în diferite variante cromatice, vizualizați graficul de culori și indicați în caseta corespunzătoare codul culorii dorite.

Măsurători de structură:
L. 112 cm x h.79 cm x proeminență de perete 27,8 + 11,4 cm

Este posibil să primiți structura metalică și în finisaj de alamă naturală, pentru a primi această versiune solicitați o ofertă de la: clienti@viadurini.it

Vă rugăm să rețineți: robinetul, scurgerea și sifonul sunt excluse. Chiuveta este livrată cu câte 3 orificii pentru robinet.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate