Lavoar ceramic cu doua boluri pe structura suport Calvin

  • Cod: CALVIN+BASE +GRIGLIA
Lei 23.529,32 Lei 29.411,68 -20%
Afișează Opțiunile Disponibile:
Măsuri Chiuvetă: L. P. 120 cm x 42 cm x 49 cm H.
Timpii de livrare 30 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.

Lavoar din ceramica pe blat cu doua vase pe structura Calvin

Calvin este o frumoasa lavoar montata pe perete, cu forma dreptunghiulara, cu un design vintage si original imbogatita de o frumoasa structura metalica cu gratar.
Fabricat din ceramică albă, în ceea ce privește partea superioară, în timp ce partea inferioară este disponibilă în diferite culori RAL.
Calvin este alcătuit din linii simple și elegant pătrate, care îi conferă un stil unic și elegant.
Structura sa este completata cu grila si este din metal cu finisaj cromat. Această structură frumoasă îi oferă lui Calvin o notă de originalitate și un punct de lumină creativ.
Alcatuit dintr-un lavoar dublu util si functional, Calvin se adapteaza oricarui tip de mobilier si aduce cu el, pe langa o mare functionalitate, o nota de creativitate unica in acest gen.
Aduceți o notă de design și în casa dvs. și alegeți finisajul părții inferioare a chiuvetei care vi se potrivește cel mai bine!
Lavoar fixat pe perete cu ajutorul consolelor furnizate!

IMPORTANT : Finisajul inferior al lavoarului disponibil in diferite variante cromatice, vizualizati tabelul de culori si indicati in casuta corespunzatoare codul culorii dorite.
Finisajul Blue Night 5022 nu este disponibil.

Măsurătorile structurii:
L. 112 cm x h.79 cm x proeminență perete 27,8 + 11,4 cm

Este posibil să primiți structura metalică și în finisaj alamă naturală, pentru a primi această versiune solicitați o ofertă de la: clienti@viadurini.it

Vă rugăm să rețineți: robinetul, scurgerea și sifonul sunt excluse. Chiuveta este livrată cu câte 3 orificii pentru robinet.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter