Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Doubles Runda Modern

Dreams o cameră unică și specială? Cumparati pat dublu circular! O liră design dublu rotund este perfect pentru a decora o camera cu un stil unic și extrovertit. Este adevărat, rundele paturi duble, care au nevoie de spațiu .. Dar este de asemenea adevărat că protagoniștii necontestat camera noastră, ochi-prinderea și să ne elibereze de a alege alte accesorii speciale extravagante.

Culoarea dublei runde este importantă pentru efectul pe care doriți să aveți; culori inchise , cum ar fi negru, gri și maro va da o nota rafinat și elegant, în timp ce o culoare mai deschisă, cum ar fi alb, gri si ecru va face un pat romantic și glamour. Patul rotund nu este doar un plus la modă, datorită formei sale, este , de asemenea , foarte confortabil.

paturi duble rotunde le aranja în diferite materiale, placaj, lăcuit sau stejar, tapitat in piele faux, sau piele. Aici puteți găsi paturi rotunde , cu cutie de confortabil pentru a optimiza spațiu și să păstreze ordinea în foi și pături noastre , fără a lua mai mult spațiu în dulapuri noastre. Paturile rotunde din site - ul nostru sunt disponibile în măsurile cele mai clasice și , de asemenea , personalizate cerere ! În funcție de nevoile dumneavoastră. Și atunci vă întreb? Și capacele? Saltelele? Rețeaua? Despre mine le face? Întotdeauna ne!

Descoperă ofertele noastre și cumpără on-line rotund pat de designer de visele tale!

Amintiți-vă că pentru orice îndoială, suntem la dispoziția dumneavoastră. Va fi o plăcere pentru noi , pentru a vă ajuta să alegeți patul circular , care este potrivit pentru tine!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri