Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Corpuri de Iluminat - Suspensie Shabby - Made in Italy

Cele mai bune lămpi cu pandantiv shabby chic de design italian de vânzare online.

Lămpile acestei secțiuni împărtășesc caracteristicile unui stil rafinat și provenit de la cei care preferă un mobilier clasic, dar contemporan în același timp.

Alese cu grijă de personalul nostru, lămpile suspendate, shabby și provensal, îmbogățesc un stil simplu, dar de impact, cu decorațiuni clasice și textură și linii sinuoase. Materialele utilizate, cum ar fi argila, ceramica și țesătura, reflectă întotdeauna o calitate înaltă care garantează o durată bună în timp pentru fiecare produs.
Perfect combinabile cu stiluri de design diferite și nu numai cu aspectul umbrit al aceleiași lămpi, acestea se potrivesc într-un mod impecabil dând o notă elegantă oricărui mediu.

Alegeți tipul de iluminat care este cel mai potrivit pentru gustul dvs. și care este în conformitate cu mobilierul casei dvs. între opțiunile de pe site-ul nostru și permiteți-ne să vă ajutăm. Personalul nostru va fi încântat să vă urmărească în timpul achiziției, făcând-o mai ușoară și mai rapidă.