Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Mese de Gradina - Producția Italiană

Mese extensibile și pliabile pentru exterior sau grădină de grădină din fier, lemn de tec și oțel.

După o săptămână lungă de lucru merităm odihnă bună în grădina noastră bine întreținută. Peluza este verde, florile sunt o explozie de culoare și o briză ușoară mângâie fața. De ce trebuie să faci toate astea? Combinația potrivită de mobilier de grădină. Mese de gradina: fixe sau masa de gradina extensibla realizate din diferite materiale, scaune, canapele și chioscuri care vă oferă confortul potrivit, dar și designul și calitatea unui produs care durează de-a lungul timpului.

Puteți alege între mesele contemporane, clasice, naționale sau exotice. Fiecare gust va fi satisfăcut. Materialul este ales cu grijă pentru a rezista chiar și celor mai grave condiții meteorologice, astfel încât să fie durabil în timp. Toate mesele sunt realizate dintr-un material rezistent la agenți atmosferici, cum ar fi apa și lumina soarelui, și care permite o întreținere ușoară.

Printre propunerile noastre: mese din lemn pentru a da o notă clasică outdoorului tău. Pentru un stil mai modern, alegeți, în schimb, mesele de grădină din lemn de tec, care sunt foarte solicitate pentru calitatea lor excelentă. De fapt, tecul este în prezent unul dintre cele mai bune tipuri de lemn pentru a produce mese de grădină, deoarece este un lemn nobil, originar din Asia, durabil în timp și, mai presus de toate, foarte rezistent la cele mai disperate condiții meteorologice. În cele din urmă, oțel sau mese de grădină de fier pentru a oferi o atmosferă elegantă și rafinată datorită materialelor de întreținere ușoară.

Pe site-ul nostru puteți găsi o soluție pentru fiecare dorință. Toate produsele prezentate în catalog sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt rezultatul unei selecții atent realizate de personalul nostru. Ține minte că, pentru orice îndoială, ne găsești la dispoziție. Va fi o plăcere să vă ajutăm să alegeți masa modernă sau clasică de grădină sau terasă potrivită pentru dvs.! Descoperiți ofertele noastre și cumpărați masa de grădină a viselor dvs. online!
Printre cei mai buni producători de mobilier de exterior realizat în Italia, menționăm: Varaschin, Talenti.