Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Mese de grădină și un design în aer liber și modern

După o săptămână de muncă noi merităm restul corespunzătoare în grădina noastră bine îngrijită a casei.
Iarba este verde, florile sunt o explozie de culoare. Ce ne lipsește? Combinatia dreptul de mobilier de grădină.
Mese, scaune și un chioșc trebuie să ofere dreptul de confort, designul și calitatea să dureze.

Forma și dimensiunea tabelelor de grădină se bazează pe gustul dvs. , dar , de asemenea , bazat pe spatiul pe care il avem la dispozitie. O masă rotundă poate să ocupe mai mult spațiu decât o masă pătrată sau dreptunghiulară. Puteți face o bună utilizare a spațiului prin inserarea mese extensibile.

Puteți alege din tabele contemporane de tip grădină, clasic, sau tara exotica. Materialul este critic pentru a rezista chiar și cele mai severe condiții meteorologice și sunt, de asemenea, durabile în timp. Tabelul trebuie să fie dintr-un material rezistent la agenții atmosferici cum ar fi apa și lumina soarelui, și care permite o întreținere ușoară.

Mese din lemn pentru gradina da o atingere clasic. Mai moderne cu toate acestea, sunt tabelele din gradina din lemn de tec în cerere mare datorită calității lor excelente. Tec este , de fapt, în prezent , unul dintre cele mai bune tipuri de lemn pentru a face mese de grădină, deoarece este un lemn nobil, originar din Asia, durabil și mai presus de toate , foarte rezistent la condițiile meteorologice cele mai disperate.


grădina de oțel de masă sau de fier este configurat ca o propunere rafinat, indestructibil este pentru întreținere ușoară pentru stilul său elegant.

Aici puteți găsi nici o soluție preferată, toate produsele prezentate în catalog sunt realizate din materiale de calitate superioară, și sunt rezultatul de selecție atentă făcută de personalul nostru. Amintiți-vă că pentru orice îndoială, suntem la dispoziția dumneavoastră.

Va fi o plăcere pentru noi, pentru a vă ajuta să alegeți masa de grădină sau terasă modern sau clasic este pentru tine! Descopera ofertele noastre si cumpara online masa din grădina visurilor tale!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri