Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Mese Rotunde Originale de Design Modern

Mese rotunde de design modern, fixe sau extensibile, din lemn sau sticlă și ceramică.

Masa de luat masa este, fără îndoială, prințul casei tale. Un mobilier important pentru a face zona dvs. zilnică caldă și confortabilă. Dacă sunteți oameni creativi, obosiți să vadă aceleași forme dreptunghiulare sau pătrate și doriți să creați o linie curbilă în bucătărie sau living, aceasta este secțiunea perfectă pentru dumneavoastră!

Mesele rotunde pe care vi le oferim au diferite capturi, există mesele fixe pentru cei care au la dispoziție puțin spațiu și mesele extensibile pentru cei care trebuie să se ridice într-un mod practic și rapid locurile de la masă. În ceea ce privește materialele, avem cu adevărat pentru toate gusturile. De la marmură la cristal, de la sticlă temperată la lemn pentru vârfuri, de la metal la lemn de tec pentru baze.
Fiecare stil este aici reprezentat, modernitatea pe care o puteți găsi în Colecția Bonaldo datorită specialităților bazelor. Aceste mese vor deveni camera de zi unică și originală. Lumea clasică, în schimb, o putem găsi în colecția Viadurini Living, cu liniile sale sinuoase și grațioase pentru a crea o atmosferă mai veche.

Vino să descoperi și să-ți trăiești creativitatea prin cele mai bune propuneri de mese rotunde pentru a oferi acasă o notă proaspătă și elegantă. Oaspeții tăi vor fi surprinși de frumusețea lansată de aceste mese. Ei invită cu adevărat la convivialitate și la împărtășire.