Mese Rotunde Design Italian pentru Casă

  • Recenzii :
  • Evaluarea Medie : 4,5
Mese rotunde pentru a vă amenaja sala de mese cu stil. Masa rotunda extensibila de designer pentru a organiza cine in companie fara a sacrifica designul si eleganta.
Mesele rotunde de designer sunt, fără îndoială, centrul casei. O piesă de mobilier esențială pentru a vă face zona de zi primitoare. Dacă sunteți oameni creativi, săturați să vedeți aceleași forme dreptunghiulare sau pătrate și doriți să creați o linie mai delicată în bucătărie sau sufragerie aceasta este secțiunea făcută pentru dvs.!

 

161 Produse
Viadurini Living
Lei 7.013,09 Lei 8.766,38  - 20%
Viadurini Living
Lei 5.285,09 Lei 6.606,32  - 20%
Viadurini Living
Lei 1.933,83 Lei 2.417,29  - 20%
Viadurini Living
Lei 2.147,42 Lei 2.684,27  - 20%
Viadurini Living
Lei 7.622,75 Lei 9.528,46  - 20%
Viadurini Living
Lei 10.690,50 Lei 13.363,13  - 20%
Viadurini Living
Lei 8.131,49 Lei 10.164,35  - 20%
Viadurini Living
Lei 19.540,38 Lei 24.425,47  - 20%
Viadurini Living
Lei 17.225,96 Lei 21.532,48  - 20%
Viadurini Living
Lei 10.729,37 Lei 13.411,70  - 20%
Viadurini Living
Lei 11.669,11 Lei 14.586,38  - 20%
Viadurini Living
Lei 11.669,11 Lei 14.586,38  - 20%
Viadurini Living
Lei 11.669,11 Lei 14.586,38  - 20%
Viadurini Living
Lei 11.669,11 Lei 14.586,38  - 20%
Viadurini Living
Lei 11.641,89 Lei 14.552,39  - 20%
Viadurini Living
Lei 11.478,81 Lei 14.348,50  - 20%
Viadurini Living
Lei 11.478,81 Lei 14.348,50  - 20%
Pagina 1 de 4

Mese rotunde cu design modern

Mesele rotunde pe care le oferim au diferite dimensiuni: mese fixe pentru cei care au spatiu redus sau extensibile pentru cei care au nevoie sa mareasca locurile la masa intr-un mod practic si rapid. La capitolul materiale avem mese pentru toate gusturile. De la marmură la cristal, de la sticlă călită la lemn pentru blaturi, de la metal la lemn de tec pentru baze.

Avem o gamă largă de stiluri diferite, modernitatea este vizibilă în colecția Viadurini, datorită unicității bazelor mesei, acestea vor face camera dumneavoastră unică și originală. Dimpotrivă, în Living Viadurini găsim un stil mai clasic, cu linii curate și grațioase pentru a crea o atmosferă care să te ducă înapoi în vremuri trecute.

Masa rotunda de sufragerie

Descoperiți chintesența eleganței italiene cu selecția noastră de mese rotunde. Fiecare piesă este un tribut adus măiestriei italiene, oferind o combinație perfectă de funcționalitate și estetică. Aceste mese rotunde sunt concepute pentru cei care doresc să facă o declarație îndrăzneață în spațiul lor de locuit, apreciind în același timp finețea designului Made in Italy.

Ele întruchipează pasiunea pentru detalii, calitatea materialelor și inovația în design. Fie pentru cine intime, fie pentru întâlniri mai mari, aceste mese sunt alegerea ideală pentru cei care nu vor să compromită stilul și funcționalitatea. Designul lor atemporal se adaptează tuturor interioarelor, de la cele mai moderne la cele mai clasice, făcând din fiecare masă o experiență de neuitat.

Mese rotunde de bucatarie

Masa rotunda de bucatarie este mult mai mult decat o simpla piesa de mobilier: este inima casei, unde familiile se reunesc pentru a impartasi momente pretioase. Mesele noastre rotunde de bucătărie reflectă pasiunea și dăruirea artizanilor italieni, asigurând durabilitate și eleganță fără compromisuri.

Fiecare masă este concepută pentru a face față provocărilor zilnice ale bucătăriei, rămânând în același timp un punct focal estetic. Finisajele atente, materialele de calitate superioara si designul inovator fac din aceste mese un element esential pentru orice bucatarie moderna. Ele nu oferă doar un spațiu funcțional pentru luat masa, ci și un loc pentru conversație, râs și crearea de amintiri neprețuite.

Mese rotunde cu picior central

Masa rotundă cu picior central este simbolul echilibrului și simetriei. Designul său unic oferă spațiu optimizat, adăugând în același timp o notă de rafinament oricărui interior. Realizate cu atenție meticuloasă la detalii, aceste mese sunt o reflectare a excelenței italiene.

Piciorul central, un element distinctiv, permite o mai bună distribuție a spațiului și facilitează așezarea oaspeților. Elimină dezordinea inutilă și oferă o senzație de spațiu deschis. Fie într-o sufragerie formală, fie într-un spațiu informal, aceste mese captivează prin eleganța lor. Structura lor robustă garantează o durată lungă de viață, păstrând în același timp o estetică impecabilă. Este alianța perfectă între funcționalitate și design.

Mese rotunde din lemn

Lemnul, un material nobil și atemporal, își găsește cea mai frumoasă expresie în colecția noastră de mese din lemn rotunde. Fiecare bob, fiecare nuanță spune o poveste, făcând fiecare masă unică. Aceste piese sunt rodul unei tradiții artizanale italiene care prețuiește frumusețea naturală a lemnului. Lemnul aduce căldură și prietenie în orice spațiu, creând o atmosferă primitoare.

Mesele noastre sunt realizate din lemn de înaltă calitate, atent selectat pentru durabilitate și frumusețe. Fie că este stejar, nuc sau alte specii rare, fiecare masă este o capodopera în sine. Sunt tratate cu finisaje speciale pentru a rezista la pete si zgarieturi, asigurand o eleganta care rezista in timp.

Mese rotunde din sticla

Lăsați-vă sedus de transparența și ușurința colecției noastre de mese din sticlă rotunde. Aceste mese întruchipează modernitatea și inovația, păstrând în același timp autenticitatea măiestriei italiene. Sticla securizata, cu o claritate impecabila, ofera o iluzie de spatiu si luminozitate, facand fiecare incapere mai mare si mai luminoasa.

Fiecare masă este proiectată cu atenție pentru a asigura siguranță și durabilitate, cu margini lustruite și sticlă călită durabilă. Designul lor elegant va aduce o notă de eleganță contemporană interiorului dvs., îmbinându-se perfect cu diferite stiluri decorative. Fie pentru o cină formală, fie pentru un brunch informal, aceste mese din sticlă sunt simbolul eleganței și rafinamentului atemporal.

Mese rotunde din marmura

Marmura, simbol al luxului și rafinamentului, este frumos reprezentată în gama noastră de mese rotunde din marmură. Fiecare masă este o operă de artă, sculptată cu pasiune de artizani italieni. Marmura, cu venele sale distinctive și nuanțe variate, aduce o notă de eleganță și grandoare fiecărui spațiu.

Aceste mese de marmură nu sunt doar plăcute din punct de vedere estetic, ci și robuste și durabile, reflectând calitatea superioară a marmurei italiene. Fie ca este vorba de marmura alba de Carrara sau de nuante mai inchise, fiecare piesa este unica. Acestea sunt o reflectare a măreției și eleganței tradiției italiene, oferind o combinație perfectă de frumusețe naturală și design contemporan. Este expresia supremă a luxului și a rafinamentului.

Mese rotunde din ceramica

Masa din ceramică rotundă este o sărbătoare a măiestriei și inovației, oferind o suprafață netedă și o rezistență excepțională. Aceste mese aduc rafinament și eleganță oricărui spațiu de locuit. Ceramica, un material atât elegant, cât și practic, asigură o durabilitate remarcabilă și o ușurință de întreținere de neegalat, rezistând la zgârieturi și căldură.

Fiecare masă este rezultatul unui proces de fabricație în care precizia meșterilor italieni se combină cu frumusețea designurilor contemporane. Perfecte pentru mesele calde, acestea devin punctul central al momentelor tale comune, combinând estetica și funcționalitatea. Cu atractivitatea lor atemporală, aceste mese ceramice sunt o investiție de durată pentru cei care prețuiesc calitatea și stilul.

Mese rotunde extensibile de designer

Pentru cei cărora le place să se distreze, noastră masa xtensibilă și masa rotundă cu extensie sunt soluția ideală. Acestea combină funcționalitatea și designul, permițându-vă să vă cazați confortabil oaspeții, păstrând în același timp eleganța stilului italian. Aceste mese sunt concepute pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni de încăperi și ocazii.

Datorită mecanismului lor inovator de extensie, acestea pot fi extinse cu ușurință pentru a găzdui mai mulți oaspeți. Realizate cu materiale de cea mai înaltă calitate, acestea garantează durabilitate fără compromisuri. Designul lor atemporal, combinat cu caracterul practic al extensiei, le face piese centrale pentru orice sufragerie. Este fuziunea perfectă între măiestria tradițională italiană și modernitatea funcțională.

Vino să-ți descoperi și să experimentezi creativitatea prin cele mai bune propuneri de la mese rotunde pentru a oferi casei tale o notă de prospețime și eleganță. Oaspeții tăi vor fi plăcut surprinși de frumusețea emanată de aceste mese care invită la convivialitate și la împărtășire.

Mese

Email Newsletter
Newsletter