Parfum Ambiental - Parfumuri Naturale Italiene

Parfum ambiental conceput și proiectat pentru a difuza la ambarcațiunile de parfumuri și esențe din Italia parfumieri selectate de Viadurini, în camere, magazine și birouri. Parfum ambiental de la proiectarea de diferite dimensiuni de până la o capacitate de 2,5 litri, cu o durată de aproximativ 10/12 luni.
65 Produse
Viadurini Home Fragrance
Lei 347,58
Viadurini Home Fragrance
Lei 2.510,28
Viadurini Home Fragrance
Lei 347,58
Viadurini Home Fragrance
Lei 2.510,28
Pagina 1 de 3

Decorează atmosfera cu aroma plăcută a atmosferei, fabricată în Italia.

Parfum ambiental pentru casă pe care vi-l oferim nu sunt simpli difuzori de parfumuri ci și elemente de mobilier autentice. Conceput pentru medii precum restaurante, hoteluri, spa-uri și case.
Aromele oferite au fost  selectate de cei mai buni parfumieri și esențe, garantăm cele mai bune parfumuri fabricate în Italia, împărțite corespunzător în 4 familii principale parfumate:
  • Agrumat
  • Zumzet
  • fructe
  • Est și Chihlimbar
La rândul lor, acestea au fost împărțite în 3 categorii emoționale:
  • Se simte bine
  • Stai calm
  • Energie nouă

O selecție de parfumuri sofisticate și diferite .

Cele Formatele propuse sunt: 200 ml - 500 ml si 2.5 Lt maxy ideale pentru parfumarea spații mari sau medii. În plus, acesta va fi, de asemenea, aranjat de Reumplere 1 litru sau 500 ml, astfel încât să vă puteți reîncărca parfumul pentru fiecare mediu dorit.

Cu note aromatice creează o atmosferă unică , datorită ʙūjro evaporă cūʙho echipat, scaune, clima xușʙūjro plăcut de creat. Vasele din sticlă sunt pachete elegante, cu design minimal. Pentru mai multe informații despre produsele noastre, contactați serviciul nostru de asistență, vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările.

Email Newsletter
Newsletter