Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Taburete de Bar sau Pub - Made in Italy Design pentru Cluburi sau Case

​Design taburete de bar sau pub pentru cluburi și case în căutare de confort și stil, fabricate în Italia.

Taburete pe care le oferim sunt ideale pentru cei cu bar sau pub; pentru toți cei care doresc să-și renoveze locul de muncă sau mediul de acasă cu un stil rustic, modern, vintage sau de design.
Importanța taburete pentru o cameră este de mare interes, recreând un mediu special pentru prânzuri, mese sau aperitive este ceea ce aveți nevoie pentru o activitate de succes, unde confortul și atmosfera de relaxare sunt stăpâni.

Tburete pot fi fixe, pliabile, stivuibile, ridicabile sau rotative, în funcție de utilizarea pe care preferați să le faceți.
Materialele scaunului diferă în stilul care se potrivește cel mai bine casei tale: lemn pentru un stil rustic sau industrial, polipropilenă pentru cei care caută ceva aproape formal, țesătură, eco-piele și piele pentru cei care caută senzații calde și clasice, dar și noi găsiți metale pentru un design mai modern.