Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Blog-ul cel mai curent cu privire la știri de mobilier de design made in Italy

Un blog facut pentru a satisface cererea clienților noștri și pentru a le menține mereu la curent cu privire la știri în lumea de design și mobilier de lux. Ușor și intuitiv de a descoperi, în blog-ul nostru puteți găsi o secțiune dedicată "Știri", aici puteți găsi articole care va prezenta cele mai bune Brand incluse în site-ul nostru. Un mod rapid și mod interesant de a descoperi știri care am găsit-o pentru casa ta!

Dacă în schimb sunteți în căutarea pentru sfaturi și idei inovatoare pentru a schimba aspectul de casa ta, birou sau gradina ta, am creat pentru tine secțiunea "Ghid", unde puteți găsi sfaturi de un designer care a răspuns la întrebarea noastră a pune cunoștințele la dispoziția clienților noștri.
O altă categorie este "Brand" aici vă propunem un brand prezent pe site-ul nostru pentru a vă ajuta să aflați mai multe despre producătorii de uimitor produse fabricate în Italia pe care le vinde pe site-ul nostru, dar, de asemenea, despre filozofie, care este în spatele punerea în aplicare a unui produs, materiile prime utilizate și tehnici inovatoare alege în producție.

În cele din urmă, pentru cei care nu ne cunosc bine, acolo este "Presa". În această parte vom propune unele articole luate de la importants italiene și străine ziare care au scris despre noi prezentarea companiei noastre. Și "Contract" în cazul în care vom arăta restaurante și companiile care ne-au ales să furnizeze într-un plin de farmec și la modă în felul lor locale.
Pe scurt, un blog plin de secțiuni pentru a descoperi! Vino sa ne vizitezi