Cum să-ți decorezi casa pentru a-ți aminti vara tot anul

Cum să-ți decorezi casa pentru a-ți aminti vara tot anul

Vara este sinonimă cu soare, mare, relaxare și viață în aer liber. Dacă îți place și acest sezon și vrei să aduci o parte din acel atmosfer de vară în casa ta, există multe modalități de a face acest lucru. Iată câteva sfaturi pentru a vă decora casa și pentru a menține viu spiritul verii pe tot parcursul anului .

Culori însorite și strălucitoare


Primul pas pentru a recrea vara este alegerea unei palete de culori care amintește de soare, mare și natură. Optează pentru tonuri calde precum galben , portocaliu și roșu pentru a evoca căldura soarelui. Adăugați note de albastru și verde pentru a aminti marea și vegetația. Pentru a da o notă de vară casei păstrând în același timp un stil minimal și elegant , o idee excelentă ar putea fi folosirea culorii nisipului .
Viadurini va recomanda pe site scaunul “ Amane ” cu suport pentru picioare, scaunul “ Volanti2 ” si canapeaua “ Giocoso ”, descopera-l pe cel mai potrivit casei tale si lasa-te inspirat.
Indiferent dacă pictezi un perete sau alegi accesorii de mobilier, nuanțele de plajă se potrivesc bine cu multe stiluri. Acest lucru vă va permite să experimentați urmând gustul și creativitatea dvs.
Materiale naturale

Materialele naturale precum lemnul și ratanul sunt perfecte pentru o atmosferă de vară . Poti alege mobilier din lemn de culoare deschisa sau accesorii din ratan pentru a adauga o nota de prospetime si naturalete incaperilor. Veți putea găsi multe elemente de mobilier, cum ar fi masa noastră „ Infinity 6 ” și scaunul nostru „ Algedi ”, pe site-ul nostru.

 

Țesături ușoare și proaspete

Pentru a menține o senzație de lumină și aerisire , utilizați țesături precum in și bumbac . Aceste materiale sunt perfecte pentru perdele , perne și lenjerie de pat , oferind o senzație de prospețime și confort. De asemenea, puteți găsi articole din bumbac și in pur pe site-ul nostru web, cum ar fi cearșafurile noastre de in " Amauris ".

Decoratiuni marine

Adaugă decorațiuni inspirate de mare, cum ar fi scoici , corali și plase de pescuit.
Aceste elemente pot fi folosite în diverse moduri: de la piese centrale până la decorațiuni de perete . Chiar și picturile și imprimeurile cu subiecte marine pot ajuta la crearea atmosferei dorite.

Spații în aer liber primitoare

Dacă aveți un balcon, o terasă sau o grădină , mobilați-le cu mobilier confortabil de exterior , cum ar fi „ Charlie 6 ”. Un leagăn sau zei canapele confortabile vă pot transforma spațiul exterior într-un colț de paradis unde vă puteți relaxa tot timpul anului .

Parfumuri de vară

Nu uita de importanta parfumurilor. Utilizați lumânări parfumate sau difuzoare cu parfumuri de vară, cum ar fi apa de mare , tei și trandafir de mare .
Aceste arome pot evoca amintiri de sărbători și zile fără griji.

Urmând aceste sfaturi, îți poți transforma casa într-un refugiu de vară care te va face mereu să te simți ca și cum ai fi în vacanță.
Vara va fi alaturi de tine tot timpul anului, aducand lumina, culoare si seninatate spatiilor tale.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro