Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

mese rotunde, pătrate sau dreptunghiulare, sticla sau lemn

masa camera de zi sau de luat masa este una dintre cele mai importante mobilarea casei. Un design de masă fixă ​​îmbunătățită printr-o vaza frumoasa de lalele colorate și parfumate un decor pastel de bumbac alergător cu Anglaise dantelă BRODERIE .. apuca cu siguranță atenția și oaspeților dumneavoastră.

Tabelul fix poate fi considerat un „multifuncțional“ subiect pentru a obține împreună să se bucure de mâncare bună în familie, dar, de asemenea, cu prietenii, sau podea în cazul în care își dedică la hobby-uri; În orice caz, completează toate merită.

De asemenea, util pentru a decora cu stilul propriu de viață și afirmă caracterul mediului. De aceea, trebuie să ia timp pentru a alege designul materialul de bord dur.
În magazinul nostru online , puteți găsi o gamă largă de tabele de design din sticlă, ceramică și lemn.

Tabelele fixe din lemn de mult a iubit pentru estetica confortabile , care comunică și pentru durabilitatea materialului.

Lemnul poate fi de diferite tipuri; în funcție de catarg din care provin și sunt numite „esențe“. În primul rând, acesta poate fi împărțit în două mari categorii:
  • tare ca pere, stejar, nuc, cimișir, cireșe
  • ofertă ca pin, tei, plop, pin

Solidul este așa-numitul „lemn masiv“ prețuită și exclusiv, deoarece veniturile direct din trunchi de copac. De asemenea, este unic, deoarece piesele în care este lucrat face nu prezinta solutii de continuitate. Cu toate acestea o masă de lemn tare se căsătorește cu Shabby Chic și setările rustic, dar, de asemenea, modern, pentru a da o notă mai cald pentru cei vii.

O masă de sticlă este o soluție perfectă pentru oricine care are ca scop rafinament și modernitate. Sticla fix tabelul de proiectare, pătrat rotund sau dreptunghiular dă concretețe la un mediu industrial și contemporan. Frumusetea unui tabel de sticlă este că, datorită transparenței sale, da mai multă lumină pentru mediu obținerea unui efect spațiu mai mare, datorită piesei de reflecții și contraste de lumină.

Pentru o soluție nouă , puteți opta pentru o masă cu o podea de gresie. Chic dar , de asemenea , ușor de curățat. Realizarea rafturile acestor tabele implică utilizarea de materiale ceramice high-tech, principalii producători italieni și europeni apel în mai multe moduri: ceramica de sticla, Superceramica, Cristalceramica, Laminam® etc.

Suntem comercianți cu amănuntul oficiale de produse importante , cum ar fi mese pe scaun , Com.p.ar, Zamagna, pietre.

În magazinul nostru online poti sa te distrezi în căutarea tabelul fix de design de top perfect pentru dumneavoastră de viață, realizate în întregime în Italia, la prețuri reduse.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri