Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Tabele de Sedințe Personalizabile în Dimensiuni și Finisaje

Design de mese de birou în stil modern sau clasic, dreptunghiular sau rotund - oval.

Sunteți o companie și trebuie să vă furnizați camera de întâlniri cu un stil unic și modern? Fie că sunteți o companie multinatională, fie că sunteți o companie mică, Viadurini are mobilierul perfect pentru dvs.!
Datorită colaborării noastre cu compania Della Rovere, vă propunem în această secțiune cele mai bune mese de ședință.

Puterea acestor tabele este fără îndoială posibilitatea de a personaliza măsurătorile, culorile și orice accesorii. Formele propuse sunt diferite, avem forma dreptunghiulară clasică îmbogățită, în unele cazuri, din găurile centrale pentru a da o notă de ușurință mesei sau pentru o alegere originală, cu o formă ovală.
Partea superioară este fabricată din melamină, iar picioarele sunt din MDF sau oțel, în funcție de modelul ales.

Alegeți să vă decorați camera de întâlniri cu un stil unic și elegant. Aceste mese vă vor face spațiul confortabil și sofisticat. Un design original și modern pentru a lăsa respirația clienților și angajaților.
Și dacă căutați idei pentru scaune sau fotolii pentru a se potrivi cu aceste mese de întâlniri pentru biroul dvs., vă recomandăm să aruncați o privire la secțiunile dedicate acestora.