Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Scaune de Gradina din Plastic Pliabil și cu Cotiere Made in Italy

Scaune din plastic pentru grădină sau exterior, stivuibile și cu cotiere pentru un confort mai mare

Cele scaune în aer liber din selecția noastră sunt realizate cu diferite tipuri de materiale plastice, cum ar fi  rășină, plastic și polipropilenă.

Aceste componente fac posibilă crearea unor  scaune de gradina de calitate si mai presus de toate rezistente la uzura și lacrimă condițiilor meteorologice. Toate acestea protejează integritatea produsului și oferă un avantaj suplimentar: întreținerea.

Unul dintre clasicele în aer liber, în special în unitățile de baie cu zone de luat masa, piscine și facilități de cazare sunt scaunele de grădină din plastic. Unul dintre motivele principale este faptul că sunt scaune exterioare ușor stivuibileMontându-le una în cealaltă, este posibil să minimizați spațiile și să le stocați la sfârșitul activității în cel mai mic spațiu posibil.

Există, de asemenea, scaune stivuibile din plastic sau rășină mixtă și scaune din ratan sau din plastic. În general, acest tip de scaun este format din cotiere confortabile.