PRODUSE REDUSE CU PÂNĂ LA 50%
client service +39 0541.623760
Cos
Pagina principală > BIROU > Birou Fotolii >

Scaune de birou de proiectarePROMOTION NOVEMBER DECEMBER 2018


Căutare avansată

Pagina 1 de 3:   1 2 3
scaun de birou direcțională cowhide de flori de tip Agata
Made in Italy
Viadurini Collezione Living

scaun de birou direcțională cowhide de flori de tip Agata

Lei 4.160,12
Loveseat din oțel cromat și autentic Cesare piele de vacă
Made in Italy
Viadurini Collezione Living

Loveseat din oțel cromat și autentic Cesare piele de vacă

Lei 9.324,41
Modern executiv imitație de piele scaun de birou Gemma
Made in Italy
Viadurini Collezione Living

Modern executiv imitație de piele scaun de birou Gemma

Lei 3.558,55
Pagina 1 de 3:   1 2 3
Scaunele de birou de designer au fost întotdeauna propria lor și pentru că sufletul lor. Nu întâmplător nu suna fotolii si chiar simplu de scaune ergonomice de birou . Numele fotoliile le conferă o importanță și autoritate, și affiancandoci cuvânt direcțională totul este îmbunătățită și mai mult. Acest lucru se datorează faptului că acestea nu sunt cu siguranță mobilier pentru bucătărie acasă privată, să nu mai vorbim de un trai în loc de clasic otoman .

Scaunele de birou direcționale sunt proiectate și fabricate pentru birouri profesionale sau birouri prezidențiale de un anumit nivel pentru a fi combinate cu birouri moderne sau clasice . Astăzi, cu toate acestea, această idee poate fi ușor extinsă la întreaga zonă de birouri, având în vedere creșterea mare a sensibilității la problemele de sănătate fizice de spate și de gât. Fie că sunteți doar un secretar sau un comerciant unic, să aibă un scaun capabil să suporte de sub spate și întreaga coloană vertebrală este esențială pentru o durată de sănătate fizică a lungul timpului.

scaune ergonomice de birou, Culcat, executive și confortabil

Acest catalog adună cele mai bune scaune ergonomice de birou pentru un design pe care le puteți găsi pe piață la prețuri cu adevărat excepționale. Toate watermarked făcute în Italia , sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care îi permit să persiste în timp, menținând neschimbate caracteristicile tehnice ale acestora. Acest lucru înseamnă că, cumpararea acum un scaun executiv este de a lua o mică investiție pe termen lung pentru a asigura sănătatea lor fizică.

Dacă aveți întrebări sau îndoieli și operatorii noștri sunt gata să ajute în procesul de achiziție: de la colectarea de informații conținute pe carduri de produse cu metoda de plată și de transport maritim. Atenția noastră în selectarea produselor de calitate a fost întotdeauna foarte mare: vrem să vă garanta un buy sigur și ușor de produse rezistente in timp si realizate cu materiale de înaltă calitate.

Discover Oferte Cumpără online la prețuri mari fotoliu noastre