Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Birouri Moderne - să Mobilăm Biroul sau Studioul

Birou de design pentru birou sau studio de lucru - Confort și stil cu materiale de calitate, cum ar fi lemnul, piatra și metalul.

Biroul este poate cel mai important element dintr-un birou, deoarece este piesa de mobilier care se remarcă în cameră și pe care o folosim foarte des pe tot parcursul zilei.
Această secțiune a site-ului nostru este dedicată birouri moderne.

În catalogul online al lui Viadurini puteți găsi multe propuneri interesante pentru a alege cu atenție biroul de birou potrivit pentru dvs.
Scopul este de a oferi produse de calitate fabricate în Italia capabile să reziste în timp, fără a fi vreodată deteriorate. De asemenea, este important să alegeți un birou care să vă permită să vă mențineți poziția în picioare (de asemenea depinde foarte mult de fotoliul de birou pe care îl combinați), brațele trebuie să se sprijine în mod natural pe suprafața de lucru fără prea mult efort și ecranul computerului trebuie să fie la înălțimea ochilor tăi.
Propunerile noastre sunt pentru birouri de designer, cu un stil modern, pentru a oferi o notă de originalitate și culoare biroului dumneavoastră.

Unele dintre birourile noastre sunt, de asemenea, personalizabile în ceea ce privește mărimea și eventualul logo care trebuie plasat pe suprafață.
Nu ezitați să ne contactați scriind pe adresa noastră de e-mail sau pe chat-ul corespunzător, personalul nostru va fi bucuros să vă ajute pe parcursul procesului de achiziție.