Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Dulapuri, pentru a decora cu mobilierul de designer casa ta

Dulapuri cu design modern din lemn prețios - O piesă de mobilier personalizabilă fabricată în Italia.

Dulapul de living este un mobilier confortabil și funcțional pentru a vă oferi sufrageria sau bucătăria cu stil și eleganță. În această secțiune veți găsi propunerile noastre privind bufetul. Am încercat să satisfacem toate nevoile dvs., oferindu-vă diferite soluții și stiluri.

Un stil clasic pentru a da o notă de epocă zonei dvs. de zi cu dulapuri din lemn de nuc, lemn de abanos sau molid în elementele Viadurini Living Collection, pentru un mobilier de eleganță atemporală, dar și lemn de stejar prețios în propunerile lui Bonaldo, în care liniile clasice părăsesc spațiul până la atingerea modernității. În cele din urmă, pentru a cita un exemplu, "York" de dulap Grilli din lemn furniruit, caracterizat prin linii sinuoase și moi.

Pentru cei care preferă designul contemporan, oferim dulapuri din MDF sauSolid Surface. Linii puternice cu decoratiuni geometrice pentru mobila personalizabile in culori sau in structura mai rotunda pentru dulapul de design modern "Boom", de asemenea cu finisaje personalizabile.

Alegeți dulapul care este mai în armonie cu stilul zonei dvs. de zi și vă oferă un design italian de mobilier care vă poate face casa unică.