Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Mese de Console Nu Extensibile - Lux Italian

Nu sunt extensibile consola de design italian: baroc, clasic și modern.

O piesă de mobilier capabilă să revoluționeze designul intrării sau al unui perete gol, cu stil. În plus, există posibilitatea de a înfrumuseța consola cu o piesă de mobilier precum o oglindă sau un tablou modern.

Printre propunerile noastre puteți găsi mesele de consolă în stil baroc înfrumusețate cu finisaje aurii și argintii pentru a da o notă retro spațiului dvs. de locuit.
Mesele clasice de consola din lemn sunt confecționate din lemn natural sau lemn pictat în alb și gri.
De asemenea, pentru cei care iubesc un design original și unic, mesele de consolă realizate cu baza sculptată în piatră Vicenza și blatul din sticlă transparentă, dar nu numai consolele din aluminiu și cristal pentru o soluție în stil industrial.

Descoperiți întregul catalog online și contactați-ne pentru orice clarificare sau informație de care aveți nevoie. Personalul nostru va fi încântat să vă ajute pe parcursul achiziției și să vă ajute să alegeți mobilierul care se potrivește bine casei dvs.