Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

fix Console

Doriți să creați un confortabil și speciale mobilier de design de colț, ce decorate vii? Apoi , nu se poate uita să includă un design elegant fix consola!

O completare capacitatea sa de a revolutiona de intrare de proiectare sau de un perete care este gol, cu stil. Impodobita cu o lampă romantică și o centrală de design, consola va fi un complement fascinant.

Multe consola de design fix cercetate in cadrul nostru de e-commerce a liniei exclusive Colectia Viadurini Living.

O consolă stil shabby chic, lemn deschis la culoare cu linii netede, o vaza de flori parfumate, dă o senzație de epocă la domiciliu. În timp ce o consolă în exploatarea Adamantx® calitățile inovatoare ale materialului cu care este făcută, joacă cu curbe și pardoseli creând o atmosferă modernă și exclusivă. Consola poate fi o suprafață dură, dar, de asemenea, cu finisaj lac lucios, în diferite variante de culori.

Disponibil în magazinul nostru on - line , de asemenea , consola de aluminiu și de cristal pentru o soluție de tip industrial, în timp ce pentru cei care prefera o solutie clasica si eleganta console Soave Signoretto frasin lemn fin si molid va fi alegerea perfecta.

Descopera toate propunerile noastre și să cumpere seturi de console de vis la prețuri reduse!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri