Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Umbrele de Exterior, Grădină, Terasă și Balcon - Aluminiu și Lemn

Umbrelă în aer liber, ideală pentru grădină, balcon și terasă din lemn și aluminiu

În această secțiune dedicată în aer liber vă prezentăm nu doar umbrele de grădină, ci adevărate „sisteme de acoperire” concepute ca instrumente de lucru pentru restaurante, baruri, hoteluri și catering; proiectat, de asemenea, ca umbrele de mobilier speciale pentru medii luxoase și moderne.

Cele Materialele sunt de cea mai înaltă calitate: din aluminiu vopsit, pentru lemn cu nuanțe naturale, la adaptate țesături. Componentele metalice sunt de origine nautică, din oțel inoxidabil sau zincate și vopsite antirugină; toate proiectate și studiate pentru o rezistență foarte mare la apă și uzură.

Modelele pot fi:

  • umbrele cu stâlp central, normale sau telescopice,
  • umbrele laterale (fixe și retractabile)
  • umbrele multiple.

Fiecare dintre acestea este conceput pentru a îndeplini diferite sarcini și lucrări de service în funcție de nevoile și spațiul disponibil, cum ar fi stâlpii telescopici și retractabili adecvați pentru închiderea deasupra meselor.

Fiecare model de umbrelă poate fi echipat cu pereți laterali din cristal și acril pentru utilizare în timpul iernii sau în orice caz de condiții meteorologice nefavorabile.

Experiența, utilizarea materialelor, sistemelor și dinamismului de înaltă calitate fac ca aceste umbrele să fie unice în felul lor.