Cine Suntem - Mobila de Lux Online

Viadurini s-a născut în 2015 în fermecătorul oraș medieval Santarcangelo di Romagna, alături de însoritul Rimini turistic. Și tocmai aici, în "Riviera Romagnola" strălucitoare și caldă, plină de pasiune și entuziasm este cea care dezvoltă și adâncește ideea care se află în spatele companiei Viadurini.
Numele nu sugerează nimic? Am ales-o pentru că Via Durini este celebra stradă de mobilă de lux din Milano, iar obiectivul nostru este să transformăm cumpărăturile de design prin răspândirea de mobilier italian de design în toată lumea și nu mai mult pe lume pe o singură stradă!

Giuliano Cranchi, Giovanni Cranchi și Gianni Gozzi, fondatori ai Viadurini, adoră designul și calitatea produselor făcute în Italia și au transmis această pasiune și echipei lor. Ei cred că resursele pe care le avem în Italia datorită numeroaselor meșteri care oferă produse exclusive și de calitate merită o vitrină care să strălucească la nivel internațional. Ne îndreptăm în mod constant Italia în căutarea artizanilor care produc produse unice și speciale pentru a le oferi clienților noștri.
Sloganul nostru este: „comerțul electronic sau îl veți gestiona sau îl veți îndura” și am început această aventură în lumea designului mobilierului într-un mod neconvențional pentru unii oameni, dar am convins că va fi comerțul cu viitor. Scopul nostru este să oferim oportunitatea tuturor celor care iubesc designul italian să-l cumpere confortabil de acasă în Italia, în multe țări europene și nu numai!

Afacerile noastre cresc în principal peste hotare, în țări precum Franța, Spania, Marea Britanie, Germania, Elveția, Belgia, Polonia, Statele Unite și Rusia, cu toate acestea structura noastră ne permite să ajungem în fiecare parte a lumii. Toate acestea sunt posibile datorită echipei noastre operative compusă din 35 de persoane, inclusiv 15 vorbitori de limbă maternă care au grijă de clienții noștri în limba maternă, răspunzând solicitărilor în timp real în 19 proprietăți de comerț electronic.
Dacă doriți să fiți actualizați la ofertele noastre și la noile funcții pe care le oferim pe site-ul nostru, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru prin formatul de mai jos sau urmați-ne pe Social și pe blogul nostru! Prin Facebook, Instagram, Pinterest și multe altele pe care le veți găsi pe site-ul nostru. Vă vom arăta cele mai bune știri din lumea designului!
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro